mei
17
Agenda

Online startersevenement

Online | 19.00 uur

Startersevenement.nl organiseert het online startersevenement voor oriënterende of net gestarte ondernemers samen met Qredits, Knab en Mijndomein.nl. Tijdens deze interactieve avond staan informeren en inspireren centraal. Je bent van harte uitgenodigd!

Vergroot je kennis en volg tijdens dit online startersevenement maar liefst drie inspirerende trainingen die jou op weg helpen. Het is een doorlopend programma. Stel je vragen via de chat aan de aanwezige experts!

Datum

Het online startersevenement vindt plaats op maandag 17 mei en start om 19.00 uur. Deelnemen is eenvoudig. Je schrijft je gratis in en je ontvangt een deelnamelink. Je hoeft geen account aan te maken of software te installeren.

Programma

  • 19:00 uur Kick-off door Martijn Pennekamp, oprichter van ikwordzzper.nl
  • 19:15 uur Start training 'Financiering in coronatijd' door Sylvia van den Heerik en Jeunnesse Daflaar van Qredits
  • 19:45 uur Start training 'De financiële checklist voor de startende zzp'er' door Oskar Barendse van Knab
  • 20:15 uur Start training 'Je bedrijf online op de kaart zetten' door Leon van der Kolk van Mijndomein.nl en Martijn Pennekamp van ikwordzzper.nl
  • 20.45 uur Vragen en inspiratie
  • 21:00 uur Einde

Trainingen

Training Financiering in coronatijd
Een sociale kredietverstrekker voor ondernemers? Dat zijn wij! Bij Qredits zijn we er niet om zelf winst te maken, maar om jou winst te laten maken. Je kunt bij ons terecht voor zakelijk krediet van €1.500 tot €250.000. Deze tijden van crisis kunnen financieel een behoorlijke uitdaging zijn voor starters. In deze training geven Sylvia van den Heerik en Jeunnesse Daflaar, Bedrijfsadviseurs bij Qredits, je tips over het aanvragen van een financiering, oplossingen die er zijn op kredietgebied en delen ze ervaringsverhalen van ondernemers. Maar ook voor coaching, trainingen en handige tools ben je bij ons aan het juiste adres.

Training De financiële checklist voor de startende zzp'er
Ben je benieuwd naar wat je als beginnende ondernemer nou wel en juist niet moet doen? Oskar Barendse van Knab neemt je in deze workshop - via concrete voorbeelden uit de praktijk - mee door het oerwoud van KVK-inschrijving, belastingen, boekhouding, buffer, kosten én omzet.

Training Je bedrijf online op de kaart zetten
Hoe zorg jij ervoor dat je online een goede eerste indruk achterlaat en dat jouw netwerk je ziet als specialist? Hoe kies je een juiste domeinnaam? Wat is en hoe werkt SEO en wat zijn zaken die je zeker NIET moet doen in de online wereld? Leon van der Kolk van Mijndomein.nl en Martijn Pennekamp van ikwordzzper.nl nemen je tijdens deze training mee in de mogelijkheden en trends en geven tips vanuit hun ervaring waar je direct mee aan de slag kan.

Aanmelden

Wil je alle tips voor jouw nieuwe of net gestarte onderneming niet missen? Schrijf je dan hieronder in voor dit startersevenement. Deelname aan het online event is gratis. Ben jij er ook bij?

Meld je hier aan

 

Leden Agenda

oktober
09
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er

Doorloop ons zzp stappenplan

Doorloop ons zzp stappenplan

Ga je starten? Doorloop ons zzp stappenplan zodat je niets vergeet!