Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
43.329 actieve leden
26  augustus 2020

Webinar SEO-teksten schrijven

Online - 10.00 uur
         

Twee SEO-specialisten lopen een bar binnen…

Zegt de één tegen de ander: ‘Wil je een biertje, pils, vaasje, wijntje, rode wijn, witte wijn, borrel, drank,
fris, sinas, cola, 7-up, …’

Argh, SEO. Wezenloos woordjes in een tekst douwen om ‘bovenaan in Google’ te komen. Meer is het niet. Toch?

‘SEO draait om trucjes’

Het is een opvatting waar Arjan Jonker zich al jaren tegen afzet. Ja, sinds zoekmachines er zijn, zijn er veel trucjes bedacht om bovenaan te komen. En telkens weer worden die trucjes afgestraft, omdat Google z’n algoritme verbetert.

Wat Google wil, is op iedere mogelijke zoekvraag het best mogelijke antwoord geven. Dáár moeten we met z’n allen naar streven. Klinkt dat als een ‘trucje’?

Inhoud van het webinar

In één zin: Arjan laat je stap voor stap zien hoe je een zoekwoordenanalyse vertaalt naar de ultieme doelgroepgerichte webtekst. Zo’n tekst die:

  1. Je beter vindbaar maakt in zoekmachines
  2. De juiste bezoekers naar je website trekt
  3. Zorgt dat die bezoekers vaker contact met je opnemen

Arjans methode is toepasbaar op alle soorten webteksten (zoals blog-, verkoop- en landingspagina’s). En om het spannend te maken, koos hij een ‘prikkelend’ onderwerp voor dit webinar: snurken. 😴

Arjan Jonker is gespecialiseerd in SEO-teksten schrijven. Met zijn tekstbureau Waardevolle Webteksten richt hij zich sinds 2013 exclusief op schrijven voor internet. Sindsdien heeft hij 10-tallen opdrachtgevers succesvoller gemaakt op internet, en 100-en cursisten getraind in webteksten schrijven.

Praktische informatie

Het webinar begint om 10.00 uur en duurt maximaal 2 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Het webinar is gratis voor All-in leden van Het Ondernemerscollectief. Ben je geen lid van Het Ondernemerscollectief? Ook dan ben je welkom. Wij sturen je een factuur van € 95,- exclusief BTW voor jouw deelname. Of word per direct lid en je neemt gratis deel aan het webinar.