Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
31.720 actieve leden
10  oktober 2019

Workshop Timemanagement

Gebouw Vakbond De Unie, Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg
         

Herken je dat? Je bent ondernemer en goed in je vak. Je werkt alleen en dat zorgt ervoor dat je veel ballen in de lucht moet houden. En aan het einde van de week vraag je je wel eens af: waar ben ik de hele week zo druk mee geweest? Zoek je handvatten om minder geleefd te worden door de waan van de dag? Waardoor je meer tijd vrijhoudt voor de dingen die ècht belangrijk voor je zijn? Dan is deze workshop wat voor jou. In deze workshop ga je actief aan de slag met je eigen Timemanagementmatrix. Je krijgt inzicht in je tijdbesteding en handvatten hoe je effectiever met je tijd kunt omgaan. Je ontmoet andere ondernemers en je kunt ervaringen uitwisselen.

Praktische informatie

Datum: 10 oktober 2019     

Duur: van 11.00 uur tot 14.00 uur (inclusief lunch en netwerken)

Prijs: GRATIS voor ALL-IN leden, € 50,- exclusief BTW voor niet leden

Locatie: Gebouw Vakbond De Unie, Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg

Informatie over de trainer

De workshop Timemanagement wordt gegeven door Riëtte Bol. Zij is de enthousiaste bedenker van www.tijdvooruwbedrijf.nl. Met haar praktische coaching & trainingen helpt ze ondernemers aan meer ondernemersgeluk.

Geïnteresseerd?

Meld je hieronder aan. Ben je geen lid? Ook dan ben je welkom. Wij sturen je een factuur van € 50,- exclusief BTW voor jouw deelname. Of word per direct lid en je neemt gratis deel aan de workshop.

 

Aanmelden