Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
43.496 actieve leden
11  juni 2020

Workshop Zakelijk tekenen

Mediapark, Mart Smeetslaan 1, Hilversum

Verhoog de impact van jouw presentaties met eenvoudige tekeningen

         

Zou het niet fijn zijn om met eenvoudige, heldere tekeningen complexe zaken uit te leggen? Mensen te informeren, overtuigen en besluitvorming en vergaderingen te faciliteren? In de praktijk zijn het namelijk vooral woorden die gebruikt worden in (zakelijke) communicatie veelal in de vorm van Word documenten of Powerpoint presentaties. Dit terwijl we allemaal weten dat een beeld meer zegt dan woorden.

zakelijk tekenen

Zakelijk tekenen is een onmisbare skill. Iedereen kan er gebruik van maken tijdens het geven van een presentatie, het begeleiden van een groep of het uitleggen van bepaalde zaken. En het is eenvoudig te leren. Met behulp van eenvoudige vormen maak je sterke iconen die je verhaal kracht bij zetten. Een aantal simpele tips maken een tekening heel snel veel beter zonder dat je hiervoor heel goed hoeft te kunnen tekenen. Laat je verrassen en sta versteld van je eigen talent!

Deze workshop wordt gegeven door Jeroen Rademaker van Now. Jeroen geeft aan: Het gevecht om aandacht is begonnen. Dit gevecht heb ik in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende van professionals alleen maar zien toenemen. En dit zal in een wereld vol informatie, keuzes en afleiding alleen maar meer toenemen. Nadat ik al in mijn werk als manager professionals hielp heb ik vorig jaar met een partner NOW focus op aandacht opgericht. Om professionals te helpen bij het geven, houden en krijgen van aandacht en focus hebben wij een aantal workshops en trainingen ontwikkeld. Ook helpen wij op maat organisaties en teams met focus zodat zij meer gedaan krijgen met minder werkdruk en een hoger werkgeluk.

Praktische informatie

Datum        Donderdag 11 juni 2020
Duur           13.30 tot 16.30 uur
Prijs            GRATIS voor ALL-IN leden *
                   € 95,-- exclusief btw voor niet-leden   
Locatie       Mediapark Hilversum, Mart Smeetslaan 1
Aantal        Maximaal 10 personen **    

Geïnteresseerd?

Meld je hieronder aan. Ben je geen lid? Ook dan ben je welkom. Wij sturen je een factuur van € 95,- exclusief BTW voor jouw deelname. Of word per direct lid en je neemt gratis deel aan de workshop.

*   Ben je All-IN lid van Het Ondernemerscollectief en heb je je aangemeld voor de workshop en kom je zonder geldig afbericht niet opdagen? We zijn dan genoodzaakt alsnog een factuur van € 25,-- excl BTW te sturen waarvan de opbrengst zal worden gedoneerd aan Stichting ALS Nederland.
** Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mocht je je hebben opgegeven, maar onverwachts toch niet kunnen op deze datum, geef het dan direct aan ons door via info@ondernemerscollectief.nl.

 

 

Aanmelden