november
08
Agenda

ZZP Pensioen overboeken naar BrightPensioen

Online | 16.00 uur

Het ZZP Pensioen stopt ermee. Zonde, want dit vonden we een goede optie. BrightPensioen is vrijwel gelijk gestart met ZZP Pensioen en werkte de eerste jaren samen met enkele betrokkenen. Het ZZP Pensioen heeft aangegeven dat alle 4500 klanten de mogelijkheid hebben om over te stappen naar een andere lijfrente aanbieder, zoals BrightPensioen. Om ervoor te zorgen dat overstappen moeiteloos verloopt, geeft BrightPensioen dit webinar. Natuurlijk vertellen ze ook meer over wie zij zijn en wat ze doen. In het kort: Bright = een duurzaam en flexibel pensioen (lijfrente), voor een vast lidmaatschap, beleggen tegen kostprijs en ieder lid is mede-aandeelhouder.

In 45 minuten hoor je alles over BrightPensioen en hoe het overstappen (een “fiscaal geruisloze waardeoverdracht”) werkt. Er is natuurlijk ook voldoende tijd om vragen te stellen (via de chat).

Voor wie is het webinar?

Voor iedereen die momenteel klant is bij ZZP Pensioen. Maar ook ZZP’ers, DGA’s en werknemers die overwegen over te stappen van een andere (lijfrente)aanbieder naar Bright.

Wat komt er aan bod tijdens het webinar?

  • Een introductie over BrightPensioen
  • Waarin Bright verschilt van andere aanbieders
  • Wat er verandert op pensioengebied per 1/1/2023 (naar aanleiding van Prinsjesdag)
  • Stap voor stap uitleg over hoe je simpel kunt overstappen naar BrightPensioen
  • Bright Verhuisweken: € 50 korting op je eerste lidmaatschapsfactuur

Gratis e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren

Iedereen die het webinar bijwoont, krijgt gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren. Nummer drie in de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com.

Meld je hier aan

Leden Agenda

Pensioen helpdesk

Pensioen helpdesk

Heb je vragen over jouw pensioen? Hoe kun je jouw pensioen opbouwen en wat zijn de mogelijkheden? Wat is de FOR en wat is fiscaal de beste keuze? De pensioen helpdesk van Het Ondernemerscollectief helpt je graag met adviezen en antwoord op jouw vragen.