Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
43.496 actieve leden
         

Bespaar tot €200,- op je zorgverzekering bij VGZ als ondernemer

Martijn Pennekamp
15 november 2019

De nieuwe premies voor de zorgverzekering voor 2020 zijn weer bekend. Het is dus weer tijd om goed te kijken hoe je ook volgend jaar weer optimaal verzekerd bent.

Uiteraard wil je een scherpe premie, maar als zzp’er natuurlijk ook een uitgebreide dekking. Het Ondernemerscollectief heeft daarom ook dit jaar weer de hoogste kortingen kunnen bedingen bij onze partner VGZ. We hebben voor jou korting op:

  • de basisverzekering (4%)
  • alle VGZ Werkt pakketten (15%)

VGZ Werkt

De VGZ Werkt pakketten bieden extra vergoedingen voor zzp’ers en hun gezinsleden gericht op een gezond en vitaal werkzaam leven. In vergelijking met het reguliere VGZ Best pakket kan je gebruik maken van:

  • Extra ruime vergoedingen: 32 fysiotherapiebehandelingen i.p.v. 20
  • €300,- vergoeding voor mindfulness
  • Speciaal preventiebudget van €600,- voor o.a. gezondheidstest, sportmedisch advies of EHBO-cursus
  • Gezond Leven platform met tips en tools voor een gezond leven

Korting tot €200,- per gezinslid

Als lid van Het Ondernemerscollectief bespaar je tot bijna €200,- per gezinslid per jaar. Hieronder een overzicht op basis van de premies per maand bij het meest uitgebreide VGZ Werkt verzekeringspakket:

Kies je voor deze combinatie van pakketten dan ben je dus optimaal verzekerd en bespaar je bijna €200,- op jaarbasis per gezinslid! Is deze dekking te uitgebreid kies dan bijvoorbeeld voor de VGZ Werkt Goed of Werkt Beter pakketten. Ook hierop krijg je gewoon 15% korting.

Lid worden

Wil je profiteren van dit aanbod dan moet je uiteraard wel lid worden van Het Ondernemerscollectief. Dit kost je slechts €49,95 per jaar exclusief BTW. Deze kosten zijn voor jou als zzp’er uiteraard fiscaal aftrekbaar. En dat is nog niet alles. Gezinsleden op hetzelfde adres en dezelfde polis profiteren automatisch mee van deze kortingen en loopt het voordeel nog verder op! Verder kan je als lid gebruik maken van nog veel meer collectieve kortingen en diverse helpdesks.

Word lid via deze link.

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is oprichter van het ledenplatform Het Ondernemerscollectief en startersplatform ikwordzzper.nl.

Link met hem op Linkedin of word lid van de groep zzp'er durf te vragen op Facebook.