Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
43.330 actieve leden
         

Krijg meer kliks met een .NL-domein

Jeroen Wolsink
16 april 2019

Een .NL-domeinnaam is onmisbaar voor jouw online succes als ondernemer. Bekend, professioneel en meer kliks in de zoekmachines. Door het betrouwbare imago is .NL dan ook bij uitstek het domein voor ondernemend Nederland. Of je nu een webshop hebt of je diensten offline levert. Heb jij een .NL-domein en benut je hem optimaal?

Uit onderzoek van SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) en GfK blijkt dat we een .NL-domein het meest betrouwbaar vinden. Zo gaf 80% van de ondervraagden aan liever een aankoop in een webshop met een .NL-adres te doen in plaats van één met bijvoorbeeld een .COM- of .EU-domein. Nederlandse consumenten klikken daarnaast in zoekmachines als Google sneller op de resultaten van een .NL-adres.

Heb jij een webshop of online dienstverlening, dan loont een .NL-domein dus zeker. Je hebt een zakelijk voordeel in de vorm van meer kliks! Ook als je jouw diensten offline levert, heb je daar baat bij. Denk aan meer orders en offertes die na contact via jouw website tot stand komen. Een ondernemer die in Nederland geen eigen domeinnaam heeft, wordt door potentiële zakenrelaties ook aantoonbaar minder serieus genomen.

Profiteer van flinke korting op .NL

Bij Antagonist profiteer je nu van flinke korting op .NL-adressen. Registreer nieuwe .NL-domeinen een jaar lang voor slechts € 0,99! Heb je elders al een .NL-domeinnaam? Voor maar € 3,49 verhuis je ze naar Antagonist. Deze unieke actie loopt tot 30 april. Wees er dus snel bij!

Aan de slag met je .NL-domein

Om succes met je domein te boeken, moet je hem vanzelfsprekend ook gebruiken. Met alleen registreren en parkeren laat je geld liggen. En dat is zonde, omdat je met minimale inspanning al iets met je domein kunt doen. Stuur het door naar je sociale media, maak e-mailforwarders aan of koppel het aan webhosting en maak een website. Laat je inspireren door onderstaande tips en ga aan de slag!

 • E-mail doorsturen
  Stuur met handige e-mailforwarders je e-mail naar andere adressen door. Snel geregeld bij Antagonist.
 • WordPress
  Maak je website met WordPress. Gratis en makkelijk te gebruiken met tal van thema's en plugins. WordPress installeren is zo gedaan.
 • 75+ gratis apps
  Met Installatron installeer je applicaties in een handomdraai. Kies uit fotogalerijen, forumsoftware, CRM-systemen en meer.
 • Kies voor webhosting
  Koppel je domeinnaam aan een nieuw hostingpakket en maak je eigen website! Nu met 20% korting op de eerste periode. Zo start je voordelig.
 • Domeinnaam doorsturen
  Je verwijst je domein makkelijk naar een ander webadres. Redirect het naar bijvoorbeeld je sociale media.

Waarom we trots mogen zijn op ons .NL-domein!

In Nederland hebben we met zijn allen ongeveer 9 miljoen domeinnamen vastgelegd. Daarvan is tweederde een .NL-domein. Daar mogen we best trots op zijn!

 • Dankzij het goede imago van .NL krijg je aantoonbaar meer kliks
 • Met ruim 6 miljoen registraties zijn we in Nederland dol op onze .NL-extensie
 • Het .NL-domein waarborgt de online veiligheid en privacy van je bezoekers
 • Met een .NL-adres neemt de betrouwbaarheid van je website en e-mail toe
 • Wereldwijd behoort .NL tot de sterkste landdomeinen

Jeroen Wolsink

Jeroen is Marketing Lead bij Antagonist, dat de webhosting en domeinnamen voor meer dan 40.000 ondernemers verzorgt. Antagonist biedt een compleet webhostingpakket inclusief domeinnaam, e-mail, SSL en meer! Klanttevredenheid staat op nummer één, met als resultaat ruim 3.700 positieve recensies. Zodoende is Antagonist de vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites!