Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
43.491 actieve leden
         

Starten als zzp'er? Bereid je voor via de Operatie Appelboom methode.

Martijn Pennekamp
04 september 2019

Ieder jaar starten er meer dan 180.000 zzp'ers in Nederland. De ene beter voorbereid dan de ander. Het percentage stoppers is ieder jaar ook fors. Ruim een derde stopt binnen 5 jaar, de ene gaat met pensioen de ander kiest weer voor de zekerheid van een baan in loondienst. Een goede voorbereiding is noodzakelijk om jouw overlevingskansen te verhogen als ondernemer, daar weten wij bij ikwordzzper.nl alles van.

Al bijna 20 jaar help ik startende ondernemers op weg. Eerst als bedrijvenadviseur bij de Rabobank en nu al bijna 9 jaar met ikwordzzper.nl, Het Ondernemerscollectief en Stichting Startersloket. De ervaring van mij en mijn team hebben we gebundeld in het boek: "Experttips voor een succesvolle start als zzp'er". Rode draad in het boek is de Operatie Appelboom methode. Van het planten van een zaadje tot het plukken van de vruchten van een eigen onderneming, we geven je 50 waardevolle tips zodat jij het langer dan 5 jaar uithoudt als zzp'er.

Het boek heb ik vlak voor de zomervakantie gelanceerd en is te bestellen bij Bol.com en Managementboek voor €20,- inclusief verzendkosten.

Belangrijk voor het verkopen van een boek bij Bol.com en Managementboek zijn de recensies. Ik heb er al een aantal ontvangen, maar hoe meer hoe beter ;-). Daarom heb ik nu een speciale actie voor de eerste 20 startende zzp'ers die mijn boek willen lezen:

  • Ontvang het gratis E-Book door jouw gegevens hieronder achter te laten.
  • Lees hem.
  • Laat een recensie achter op Bol.com of Managementboek.
  • Mail mij het bewijs van jouw recensie(s).
  • Ontvang de paperback gratis in jouw brievenbus.

Laat je een recensie achter bij zowel Bol.com als Managementboek dan ontvang je tevens een gratis jaarlidmaatschap van Het Ondernemerscollectief t.w.v. € 49,95 ex btw.

Heb je interesse in deze actie, laat dan onder de opsomming van mijn blogs jouw gegevens achter en ik stuur je het E-Book toe.

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is oprichter van het ledenplatform Het Ondernemerscollectief en startersplatform ikwordzzper.nl.

Link met hem op Linkedin of word lid van de groep zzp'er durf te vragen op Facebook.

Ja, ik wil het gratis E-Book Experttips voor een succesvolle start als zzp'er t.w.v. € 12,50 per mail ontvangen.