Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
43.491 actieve leden
         

Wie helpt samen met ons (startende) zzp'ers op weg?

Martijn Pennekamp
11 februari 2019

!!!!! WANTED !!!!! ondernemende mensen die samen met ons (o.a. VZZP en Stichting Startersloket) startende zzp'ers op weg willen helpen naar een succesvolle onderneming.

Even voorstellen

Ik ben Martijn Pennekamp en help samen met mijn mensen jaarlijks 180.000 zzp'ers op weg met handige tips, tools en een volle kennisbank met nuttige informatie. Ons team is ondertussen uitgegroeid tot een club van 10 toppers die hard op weg is om een verschil te maken in startend Nederland. Verder ben ik vorig jaar directeur van de oudste vereniging voor zzp'ers geworden, de VZZP is opgericht in 1995 en heeft het doel om de belangen van zzp'ers in Nederland centraal te stellen.

Onze initiatieven

ikwordzzper.nl
Opgericht in 2010 met als doel om startende zzp'er te behoeden voor een valse start. Goed voor meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar, meer dan 50.000 leden.

Het Ondernemerscollectief
Biedt ondernemers diverse helpdesk en meer dan 100 collectieve kortingen. Ondertussen meer dan 26.000 leden, waarvan 4.000 collectief verzekerd bij VGZ en Zilveren Kruis.

Stichting Startersloket
Startersloket voor diverse gemeenten in Nederland. We helpen jaarlijks honderden ondernemers persoonlijk op weg. Dit varieert van het geven van een workshop tot een half jaar persoonlijke begeleiding richting het ondernemerschap. Dit bereiken we samen met ondertussen 10 externe coaches.

VZZP
De VZZP is een vereniging van zzp'ers die in 1995 is opgericht met als doel om de belangen van zzp'er te behartigen en meerwaarde te bieden op het gebied van samenwerken, collectiviteit en kennisoverdracht. Ondertussen behartigd de VZZP de belangen van meer dan 27.000 zzp'ers.

Wie zoeken wij?

Om onze groei en ambities in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar:

  • ondernemende zzp'ers die graag waarde willen toevoegen
  • coaches die startende ondernemers op weg helpen
  • specialisten in diverse branches om thematisch waarde toe te voegen
  • leuke mensen om ons advies te geven over onze koers
  • gemeenten die op zoek zijn naar een partij die (startende) zzp'ers kunnen begeleiden

Ons doel

Ons doel is om samen met jou waarde toe te voegen in zzp-land. Doordat jij onderdeel wordt van onze initiatieven ben je straks aanjager van het grotere geheel. Het Startersloket en de VZZP zullen daar een hoofdrol in vervullen.

Inspiratiemiddag

Begin april willen wij een inspiratiemiddag organiseren om meer te vertellen over onze initiatieven en hoe jij daar een onderdeel van kunt worden. We starten met een lunch en zullen de middag gebruiken om meer te vertellen over onze doelen en wat jij daarin kunt betekenen. 

Heb je interesse in het bijwonen van deze middag, schrijf je dan in via dit formulier (wel even scrollen, staat onder de andere blogs die ik heb geschreven) en we houden je op de hoogte van een datum, locatie en tijdstip.

Ondernemende groeten Martijn Pennekamp

Initiatiefnemer Stichting Startersloket | Directeur VZZP

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is oprichter van het ledenplatform Het Ondernemerscollectief en startersplatform ikwordzzper.nl.

Link met hem op Linkedin of word lid van de groep zzp'er durf te vragen op Facebook.