Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
43.395 actieve leden
         

Korting bij Antagonist

Wil jij bij Antagonist korting ontvangen? Als lid van Het Ondernemerscollectief registreer je .NL-domeinen 1 jaar lang voor slechts € 0,99 cent! Daarnaast krijg je tot wel 30% korting op webhosting.

90% korting op .NL-domeinen en tot 30% korting op webhosting

Een website is essentieel voor iedere ondernemer. Begin jouw online succes met een sterke domeinnaam en snelle, betrouwbare webhosting. Ben je hier naar op zoek?

Word lid van Het Ondernemerscollectief voor € 49,95 per jaar. Je registreert dan bij Antagonist .NL-domeinen een jaar lang voor maar € 0,99! Ook ontvang je tot 30% korting op webhosting.

Waarom Antagonist?

Antagonist biedt ondernemers een compleet webhostingpakket inclusief domeinnaam, e-mail, SSL en meer! Volledig ingericht op de start en groei van jouw business. Klanttevredenheid staat op nummer één, met tienduizenden zielstevreden klanten en 4.250+ positieve recensies als resultaat.

Leden van Het Ondernemerscollectief registreren .NL-domeinen het eerste jaar voor maar € 0,99. Wil je ook webhosting? Kies het Slim- of Plus-pakket en ontvang eenmalig 20% korting. Dat is zelfs 30% als je voor het Pro-pakket gaat! Start nu vanaf € 4,99 per maand.