Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Beleef de wereld als ondernemer op een andere manier.
30.125 actieve leden
         

Hoge kortingen op al je Samsung producten

Leden van Het Ondernemerscollectief profiteren van veel kortingen. Met veel aandacht zijn de kortingen samengesteld en voor iedere ondernemer is er een breed aanbod. Speciaal voor alle leden van Het Ondernemerscollectief biedt Samsung nu ook kortingen aan op veel producten. 

Profiteer van hoge kortingen op jouw favoriete Samsung items

Shop nu jouw favoriete Samsung producten met korting

Samsung heeft een interessant aanbod samengesteld voor ondernemers. Met veel hoge kortingen kun je op een voordeligere manier de nieuwste producten van Samsung zelf ervaren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe smartphone? Check dan eens de allernieuwste Samsung Galaxy S9. Een indrukwekkende telefoon met veel nieuwe opties. 

Synchroniseer met al je Samsung apparaten

Heb je meerdere Samsung apparaten? Een foto op je telefoon synchroniseer je simpel en snel via je Samsung account met al je Samsung apparaten. Na een drukke dag op het werk plof je neer op de bank met je tablet in de hand. Je bekijkt nog even het laatste nieuws en scrolt nog eens rustig door de foto's die jij die dag met je smartphone hebt gemaakt. Omdat ze goed gelukt zijn, deel je ze graag met de rest van je familie, synchroniseer simpel je tablet ook met je Samsungtv en bekijk de foto's in een groter formaat. Nieuwsgierig? Bekijk alle mogelijkheden van de Samsung producten en kijk welk product het beste bij jou past.

Beleef het zelf

Word lid van Het Ondernemerscollectief en maak gebruik van de aanbieding op indrukwekkende nieuwe Galaxy S9 of een van de vele andere Samsung producten.

Hoe je gebruik kunt maken van de korting lees je in het afgeschermde gedeelte van de website.