Log in om toe te voegen aan favorieten

€ 10 korting bij een jaarabonnement

Als ondernemer ga je vaak op pad voor een opdracht naar verschillende locaties. Misschien zit je de ene dag wel twee uur in de auto en kan je de volgende dag even gauw op de fiets naar je werk. Vaak kun je de reiskosten declareren bij jouw opdrachtgever, maar omdat die nogal eens varieert, kan dat een flinke administratieklus zijn. En daar heeft natuurlijk niemand zin in!

Verlaat jij de deur? Dan wordt de Fynch App wakker 

Gelukkig biedt Fynch Mobility, een eenvoudige oplossing: je installeert de Fynch App en je gaat de deur uit. De app wordt dan automatisch wakker om jouw rit te registreren en maakt daarbij zelfs onderscheid in type vervoersmiddel. Het enige dat jij moet doen, is controleren of de trip juist gelabeld is (zakelijk, woon-werk of privé). Wanneer je op je bestemming aankomt, gaat de app weer op non-actief. Aan het eind van de maand maak je met één druk op de knop een uitdraai van al jouw ritten. Simpel toch?

Duurzame of actieve trip wordt beloond

Daarnaast wordt je voor elke duurzame of actieve trip beloond met coins en kan je coins verdienen door mee te doen aan challenges. Deze coins kun je in de app uitgeven aan kortingen op duurzame cadeaus en activiteiten. Meer weten over coins, duurzame reizen of over Fynch zelf? Lees dan snel verder op de website van Fynch Mobility.

Korting

Omdat jij lid bent van Het Ondernemerscollectief krijg je nu een korting van € 10 excl. btw op een jaarabonnement. Je betaalt dan geen € 59,50 excl. btw, maar € 49,50 excl. btw voor een jaarabonnement. Dus wil jij nooit meer uren kwijt zijn aan je kilometeradministratie én sparen voor kortingen op leuke, duurzame producten? Sluit vandaag het jaarabonnement af!

Hoe maak je gebruik van deze korting:

  • Login op jouw account
  • Keer terug naar deze pagina, dan vind je onderaan een unieke link en instructies.

Om van de korting van Fynch Mobility gebruik te maken moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief. Achteraf controleert Fynch Mobility of je lid bent van Het Ondernemerscollectief.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

Diverse helpdesks
Diverse (online) trainingen
Juridische service
Incassoservice
Modelcontracten
Downloads
Tientallen andere collectieve kortingen

Nog geen lid?

Word nu lid

 

€ 10 korting bij een jaarabonnement

€ 10 korting bij een jaarabonnement

Nooit meer uren besteden aan je kilometerregistratie? Download dan de Fynch App. Deze handige app registreert automatisch alle ritten voor jou.

Word lid om gebruik te maken van deze korting

Leden Agenda

oktober
09
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er