Log in om toe te voegen aan favorieten

Korting Crowdsite

Als startende zzp’er wil je natuurlijk direct zo goed mogelijk op de markt komen. Dit kan niet zonder een pakkende bedrijfsnaam en een aansprekend logo. Dit is tenslotte wel hoe klanten zich jou herinneren. Omschrijf je wensen, lanceer de wedstrijd en ontvang binnen enkele uren de eerste ontwerpen van een van onze 100.000 ontwerpers. Geef feedback aan de ontwerpers, zodat het ontwerp helemaal naar jouw wens gemaakt wordt.

Via Crowdsite kan je meerdere wedstrijden starten. Een ontwerpwedstrijd voor een nieuw logo, hierbij misschien ook wel direct ontwerpen voor een visitekaartje. Ben je nog niet uit over een bedrijfsnaam? Laat je inspireren door een brainstorm wedstrijd te beginnen of kijk naar alle andere mogelijkheden die Crowdsite jou kan bieden.

Korting

Om jou alvast op weg te helpen hebben wij een actie voor jou als zzp’er! Bij Crowdsite krijg je een gratis promotiepakket bij de eerste ontwerpwedstrijd t.w.v. € 59! Zo krijg jij nog meer ontwerpen binnen die helemaal naar jouw wens en stijl gemaakt zijn! 

Om van de korting van Crowdsite gebruik te maken moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief. In jouw account vind je de link naar de actiepagina en kortingscode waarmee je gebruik kunt maken van de korting.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen

Word nu lid

Korting Crowdsite

Gratis promotiepakket bij jouw eerste ontwerpwedstrijd

Start een ontwerpwedstrijd onder ruim 100.000 ontwerpers vanuit de hele wereld. Profiteer nu van een gratis promotiepakket bij de eerste ontwerpwedstrijd t.w.v. € 59!  

Word lid om gebruik te maken van deze korting

<< Je profiteert van >>

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf jouw boekhouding? Wij geven je antwoord op jouw fiscale en boekhoudkundige vragen!

Juridische service

Juridische service

Profiteer gratis van eerstelijns juridisch advies van één van onze zakelijke juristen.

Verzekeringshelpdesk

Verzekeringshelpdesk

Voor al je vragen over verzekeringen kun je terecht bij de verzekeringshelpdesk!