Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
43.329 actieve leden
         

Korting bij TimeChimp

Krijg 6 maanden gratis als zzp'er
TimeChimp

TimeChimp is ideaal voor zzp'ers. Uren, uitgaven en ritten registreren, snel facturen opmaken én laten betalen, een directe koppeling met je boekhoudpakket en meer. Je administratie doe je voortaan in een handomdraai. Profiteer nu van 50% korting als lid van Het Ondernemerscollectief en krijg 6 maanden gratis!

De meest eenvoudige urenregistratie voor zzp'ers

Hou zonder moeite al je uren, uitgaven en ritten bij. Via de mobiele app heb je jouw administratie altijd op zak, lekker simpel. Ook ideaal om uren bij te houden voor de Belastingdienst.

Snel en simpel offertes en facturen maken

Met TimeChimp kun je eenvoudig offertes en facturen opmaken én versturen. Voeg direct een iDEAL-link toe voor een snelle betaling. Zo wordt factureren een fluitje van een cent.

Bespaar tijd en bewaar het overzicht

TimeChimp zorgt er niet alleen voor dat je jouw administratie veel sneller en eenvoudiger kunt doen, maar zorgt ook voor meer overzicht. Welke klant moet nog gefactureerd worden bijvoorbeeld en kloppen je tarieven wel? TimeChimp helpt je ondernemen!

Korting

Als lid van Het Ondernemerscollectief hebben wij speciaal voor jou een actie. Activeer je abonnement voor 1 november 2020 en profiteer van 50% korting op de eerste 12 maanden. Probeer 14 dagen gratis en krijg 6 maanden cadeau.

Om van de korting van TimeChimp gebruik te maken moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief. In jouw account vind je de link naar de actiepagina waarmee je gebruik kunt maken van de korting.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen