• Leestijd: 2 min

Het Ondernemerscollectief en de VZZP gaan samen verder

Samen sterker!

De VZZP, Vereniging van Zelfstandigen Zonder Personeel, gaat met ingang van 1 juli op in Het Ondernemerscollectief. Beide verenigingen hebben vergelijkbare doelstellingen en verwachten met elkaar de belangen van zzp’ers nog beter te kunnen behartigen.

Vergelijkbare doelen

VZZP en Het Ondernemerscollectief onderhouden al vele jaren een intensieve relatie met elkaar. Martijn Pennekamp van Het Ondernemerscollectief is tevens directeur van de VZZP. Nadat de aanjager van de VZZP, Fred de Boer, begin dit jaar heeft aangegeven te willen stoppen als voorzitter van de vereniging, is Martijn ook secretaris van de VZZP geworden.

“Het Ondernemerscollectief heeft vergelijkbare doelen als de VZZP,” verklaart Martijn Pennekamp. “Wij bieden collectieve kortingen, downloads, helpdesks en trainingen en onze leden worden vertegenwoordigd in Den Haag. Vandaar ook dat in overleg met de medebestuursleden is besloten om de VZZP per 1 juli in te brengen bij Het Ondernemerscollectief.”

Uitgebreidere dienstverlening

Voor de leden van de VZZP verandert er verder niets. De bestaande collectieven en afspraken zoals die zijn gemaakt door de VZZP, worden voortgezet in Het Ondernemerscollectief. Ook kunnen de leden van de VZZP nu gebruik maken van de uitgebreidere dienstverlening, kortingen en workshops die voor de leden van Het Ondernemerscollectief beschikbaar zijn.

"Persoonlijke hulp, goede trainingen"

"Persoonlijke hulp, goede trainingen"

Lieke van der Ven - Tree Design