Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
43.395 actieve leden
         

Verzekeringen via VerVier

Als zzp'er heb je volledige vrijheid: je bepaalt zelf hoe jij jouw bedrijf runt, welke kant jij opgaat met jouw onderneming en kiest zelf uit welke opdrachten je wel of niet doet. Maar volledige vrijheid betekent ook veel risico's. Want wat als jouw inkomen wegvalt door bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid? Misschien heb jij het te druk om jouw verzekeringen uit te zoeken. Daarom hebben wij een aantal tips voor je uitgezocht, zodat je dat zelf niet hoeft te doen. In samenwerking met onze partner VerVier, financieel specialist, kunnen wij jou het volgende aanbieden.

Verzeker jezelf met korting via Het Ondernemerscollectief!

Drie gratis AOV offertes

Arbeidsongeschikt worden is iets waar je liever niet aan denkt. Toch is het belangrijk om je te realiseren wat er gebeurt met jouw inkomen als je (tijdelijk) niet kunt werken. Als lid van Het Ondernemerscollectief kun je via onze partner VerVier drie gratis offertes opvragen voor een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering. VerVier gaat op zoek naar welke maatschappij en welke verzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie én jouw wensen past.

Lees hier meer.

Bedrijvenpakket voor zzp'ers met korting bij Allianz

Wil jij alles in één keer goed geregeld hebben? VerVier raadt jou het Bedrijvenpakket voor zzp'ers van Allianz aan. Hiermee kun jij zelf jouw verzekeringspakket samenstellen. Je kiest zelf uit aan welke verzekeringen jij behoefte hebt: of dat nu aansprakelijkheid, rechtsbijstand of een autoverzekering is. Bovendien kun je zelf kiezen in welke termijnen jij jouw premie betaalt, of dat nu per maand, kwartaal, half jaar of per jaar is. Bovendien krijg je als lid van Het Ondernemerscollectief maar liefst 10% korting als je zes of meer verzekeringen kiest.

Lees hier meer.

Scherp geprijsde en uitgebreide autoverzekering voor jou als zzp'er

Ga met een gerust hart de weg op met een goede autoverzekering. VerVier en Het Ondernemerscollectief bieden je een korting aan op jouw autoverzekering bij Allianz. Je bent verzekerd van een uitgebreide dekking, uitstekende service en een scherpe prijs. Om gebruik te kunnen maken van deze korting dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Ben je nog geen lid? Bij afsluiten van een autoverzekering krijg je een gratis jaarlidmaatschap van Het Ondernemerscollectief. Meer weten en vrijblijvend je premie berekenen? Klik op onderstaande link!

Lees hier meer.