Doneer jouw welkomstcadeau aan Villa Pardoes

Iedereen die bij ons lid wordt mag een welkomstcadeau kiezen en 1 van deze opties is een schenking van € 10 aan Villa Pardoes. Lees hieronder meer over deze mooie organisatie.

Wat is Villa Pardoes?

Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde tijd samen. Genieten met elkaar, even alles vergeten én samen herinneringen maken!

Villa Pardoes streeft er naar om gezinnen in een mooie, magische omgeving een droomvakantie aan te bieden. Waar ze samen als gezin met hun zieke kind, broertjes en/of zusjes en als ouders, los kunnen komen van de gedachte aan de ziekte. In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met Ridders en met Barbie. De sprookjes van 1001 Nacht komen er tot leven. Villa Pardoes is het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten!

“Wat er de afgelopen week hier met ons gebeurde, is zo bijzonder. Even leek het alsof Sam helemaal niet ziek was.”

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime themahuisjes, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren. Voor meer informatie bezoek de website: www.villapardoes.nl

Word lid en doneer € 10 aan Villa Pardoes

Doe zelf een donatie aan Villa Pardoes met een Tikkie