Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Wie zijn wij?
6.385 actieve leden
Start Chat
         

Over ons

Het Ondernemerscollectief is een initiatief van Martijn Pennekamp, de initiatiefnemer van het startersplatform www.ikwordzzper.nl.

Wie zit er achter Het Ondernemerscollectief?

Via Het Ondernemerscollectief helpen wij startende zzp'ers op weg naar een succesvolle start. Dit doen wij samen met meer dan 200 regionale en landelijke partners. De partners van ons netwerk helpen je graag op weg en geven jou kortingen op hun diensten en producten.

Geen strijkstok

Wij willen dat ondernemers maximaal kunnen profiteren van het aanbod: je betaalt niet voor niets een lidmaatschap. Daarom geven we het voordeel 100% terug aan de leden van ons collectief. Wij werken niet met een beloningstructuur waarbij we, naast het lidmaatschap, ook nog iets verdienen aan de partijen waar we mee samenwerken.

Belangenbehartiging

Het behartigen van de belangen van zzp'ers en freelancers staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er altijd naar de flexibele schil van Nederland positief in het daglicht te stellen. De ondernemende zzp'er is ons speerpunt.

Met jouw deelname steun je ons, een goed doel en jezelf. Want meer leden betekent een betere onderhandelingspositie. Ons motto is niet voor niets: "Samen sterk voor ondernemende zzp'ers"!

Onze kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk voor zzp'ers.

Heb je vragen of een goede tip? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Ons team bestaat uit:

Joeri Goede

Joeri is onze ondernemersadviseur, grote kans dat je antwoord van hem krijgt als je ons belt of mailt. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel.
         

Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van Het Ondernemerscollectief, hij was hiervoor adviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op zijn startersplatform www.ikwordzzper.nl. Hij bemant samen met Joeri de helpdesk.

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze klantcontacten en zorgt dat jouw partnerschap in goede banen wordt geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn.

Colinda Mol

Colinda is de vrouw achter onze ledenadministratie. Heb je vragen over jouw factuur of lidmaatschap dan kun je haar bereiken via de contactpagina.

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiespecialist. Melanie zorgt dat onze marketingactiviteiten in goede banen worden geleid. Verder houdt ze onze socialmediakanalen in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

Janine Moddermann

Janine is onze socialmediamarketeer. Janine is verantwoordelijk voor de invulling van onze socialmediakanalen en beheert de socialmediacampagnes van ons en onze partners om de zichtbaarheid en het bereik te vergroten.

Marijke Adema

Marijke is onze professionele redactietopper. Zij schrijft met name nieuwe content voor onze platformen om jou als zzp'er beter op weg te helpen. Daarnaast gaat zij als contentmarketeer aan de slag voor onze partners om hen te helpen bij het invullen van nieuwe content.

 

 

Het Ondernemerscollectief

is een initiatief van ikwordzzper.nl