Over ons

Ook na de start via ikwordzzper.nl helpen we je als ondernemer graag naar een hoger niveau. Via Het Ondernemerscollectief staan we voor je klaar met advies, kennisoverdracht en vele collectieve voordelen. Verder staat het behartigen van belangen van ondernemers hoog in het vaandel.

Samen sterker ondernemen is ons motto!

Martijn Pennekamp Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van Het Ondernemerscollectief, welke is ontstaan vanuit startersplatform www.ikwordzzper.nl met jaarlijks vele bezoekers. Vanuit de contacten met zzp'ers merkte Martijn dat er behoefte was aan collectieve voordelen en kennisoverdracht na de start als ondernemer. Met zijn bancaire achtergrond en jarenlange ervaring als ondernemer heeft hij antwoord op veel van jouw ondernemersvragen.

Joeri Goede Joeri Goede

Joeri Goede

Joeri is als ondernemersadviseur betrokken bij ikwordzzper.nl en Het Ondernemerscollectief. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de (startende) ondernemer.


Janneke Neefjes Janneke Neefjes

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap met een achtergrond in verzekeringen. Heb je als lid een vraagstuk over een bepaald onderwerp? Grote kans dat je Janneke achter onze chat vindt om je op weg te helpen! Ook organiseert zij diverse bijeenkomsten voor onze leden. Met een verleden bij de Kamer van Koophandel en achtergrond in verzekeringen weet Janneke veel zzp'ers te voorzien van goed advies.

 

Frank Baltes Frank Baltes

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt Het Ondernemerscollectief middels het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers.

 

Colinda Mol Colinda Mol

Colinda Mol

Colinda is onze commercieel administratief medewerker. Colinda is verantwoordelijk voor onder andere de (leden)administratie van Het Ondernemerscollectief. Met haar bancaire en boekhoudkundige achtergrond voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team.


Melanie Grooteman Melanie Grooteman

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiespecialist. Melanie verzorgt onze marketingactiviteiten en leidt onder andere onze landelijke partnerschappen in goede banen. Zij houdt de social mediacampagnes en contentstrategieën van ons en onze partners in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.


Marja Donkers Marja Donkers

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze klantcontacten via de chat en mail en zorgt dat onze partnerschappen van Het Ondernemerscollectief in goede banen worden geleid. Ook onderhoudt ze de contacten met de kortinggevers en zorgt ze dat de kortingen op Het Ondernemerscollectief zijn terug te vinden. Naast haar werkzaamheden voor onze platformen, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.


Linda Pennekamp Linda Pennekamp

Linda Pennekamp

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of onze content nog up-to-date is en kan uitstekend uit de voeten met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content.


Rob Beemster Rob Beemster

Rob Beemster

Rob is onze content specialist en online marketeer. Hij schrijft, herschrijft en publiceert artikelen, treedt op als sparringpartner van onze partners en staat garant voor de actualiteit van onze platformen. Rob heeft een berg journalistieke ervaring en een achtergrond in online marketing. Ook heeft hij de nodige ervaring met pr en communicatie.


2010

Martijn Pennekamp start als zzp'er

Na tien jaar accountmanager bedrijven te zijn geweest bij de Rabobank start Martijn in 2010 naast zijn baan met ikwordzzper.nl. Hij wil de kennis die hij heeft opgedaan graag overdragen aan de rest van Nederland.

2011

Martijn gaat ervoor

Na een jaar als hybride ondernemer te hebben gewerkt stopt Martijn in 2011 bij de bank en kiest er, ondanks de economische crisis, voor om volledig voor het ondernemerschap te gaan.

2013

Martijn stopt als zzp'er

Na 2 jaar hard werken kan Martijn het niet meer alleen, hij stopt als zzp'er en neemt Marja aan. Vanaf dat moment is hij ZMP'er (zelfstandige met personeel).

2015

Geboorte Het Ondernemerscollectief

Naarmate zijn ikwordzzper.nl groeit merkt Martijn behoefte aan collectieve voordelen en kennisoverdracht na de start als ondernemer. Dat jaar lanceert hij www.ondernemerscollectief.nl.

2016

Start Stichting Startersloket

Met Joeri Goede start hij in 2016 met Stichting Startersloket als antwoord op het wegvallen van de Kamer van Koophandel in delen van het land.

2020

ondernemerscollectief.nl 3.0

Eind 2020 lanceerden we na maanden bouwen, aanpassen en updaten onze 3e versie van ondernemerscollectief.nl.