Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
33.526 actieve leden
         

Over ons

Het Ondernemerscollectief is een initiatief van Martijn Pennekamp, de initiatiefnemer van het startersplatform www.ikwordzzper.nl.

Wie zit er achter Het Ondernemerscollectief?

Via ikwordzzper.nl helpen wij startende zzp'ers op weg naar een succesvolle start. Dit doen wij samen met meer dan 100 regionale en landelijke partners. Maar ook na de start helpen we je graag naar een hoger niveau. Het Ondernemerscollectief staat voor je klaar met advies en de nodige collectieve voordelen.

Geen strijkstok

Wij willen dat ondernemers maximaal kunnen profiteren van het aanbod: je betaalt niet voor niets een lidmaatschap. Daarom geven we het voordeel 100% terug aan de leden van ons collectief. Wij werken niet met een beloningsstructuur waarbij we, naast het lidmaatschap, ook nog iets verdienen aan de partijen waar we mee samenwerken.

Vergelijk ons aanbod met dat van andere organisaties.

Belangenbehartiging

Het behartigen van de belangen van zzp'ers en freelancers staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er altijd naar de flexibele schil van Nederland positief in het daglicht te stellen. De ondernemende zzp'er is ons speerpunt.

Met jouw deelname steun je ons, een goed doel en jezelf. Want meer leden betekent een betere onderhandelingspositie. Ons motto is niet voor niets: "Samen sterk voor ondernemende zzp'ers"!

Onze kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk voor zzp'ers.

Heb je vragen of een goede tip? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Ons team bestaat uit:

Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van dit platform welke hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op zijn startersplatform www.ikwordzzper.nl.

 |  |  0228 - 755 828

Joeri Goede

Joeri is als startersadviseur betrokken bij onder andere Starten.nl, ikwordzzper.nl en Het Ondernemerscollectief. Verder verricht Joeri werkzaamheden als accountmanager en is hij het aanspreekpunt als het gaat om startersevenementen. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer.

 |  |  0228 - 755 828

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt Het Ondernemerscollectief middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers. Daarnaast is Frank actief als projectleider voor het nieuwe ondernemersplatform Het Horecacollectief. Dit collectief ondersteunt en biedt voordelen aan (startende) ondernemers binnen de horecabranche.

 |  |  0228 - 755 828

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap. Met een achtergrond in verzekeringen helpt ze onze leden met vraagstukken op het gebied van onder andere verzekeringen. Wil je advies over een bepaald onderwerp? Dan is Janneke degene die je op weg helpt. Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen.

 |   0228 - 755 828

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Zij onderhoudt klantencontacten en zorgt dat de partnerschappen van Het Ondernemerscollectief in goede banen worden geleid. Zij heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor onze platformen heeft zij zelf een bureau in online en managementondersteuning.

| | 0228 - 755 828

Colinda Mol

Colinda is onze enige echte administratieve en boekhoudkundige duizendpoot. Colinda is verantwoordelijk voor onder andere de (leden)administratie van Het Ondernemerscollectief. Omdat Colinda een bancaire en boekhoudkundige achtergrond heeft voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team.

 |   0228 - 755 828

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiespecialist. Melanie verzorgt onze marketingactiviteiten en leidt onze landelijke partnerschappen in goede banen. Verder houdt ze de social mediacampagnes van ons en onze partners in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

 |  |  0228 - 755 828

Linda Pennekamp

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of onze content nog up-to-date is en weet zich goed raad met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content.

 |  |  0228 - 755 828

Cheryl Dekker

Cheryl is onze commercieel medewerker. Zij biedt voornamelijk ondersteuning in de dienstverlening naar onze leden van de collectieven Het Ondernemerscollectief en Het Horecacollectief. Zij is regelmatig achter de chat te vinden om het klantcontact via alle platformen in goede banen te leiden. Ook zij heeft gewerkt bij dezelfde bank als Martijn en vooral veel ervaring in managementondersteuning en klantcontact.

| 0228 - 755 828