Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
43.439 actieve leden
         

Over ons

Het Ondernemerscollectief is een initiatief van Martijn Pennekamp, de initiatiefnemer van het startersplatform www.ikwordzzper.nl.

Wie zit er achter Het Ondernemerscollectief?

Via ikwordzzper.nl helpen wij startende zzp'ers op weg naar een succesvolle start. Dit doen wij samen met meer dan 100 regionale en landelijke partners. Maar ook na de start helpen we je graag naar een hoger niveau. Het Ondernemerscollectief staat voor je klaar met advies en de nodige collectieve voordelen.

Geen strijkstok

Wij willen dat ondernemers maximaal kunnen profiteren van het aanbod: je betaalt niet voor niets een lidmaatschap. Daarom geven we het voordeel 100% terug aan de leden van ons collectief. Wij werken niet met een beloningsstructuur waarbij we, naast het lidmaatschap, ook nog iets verdienen aan de partijen waar we mee samenwerken.

Vergelijk ons aanbod met dat van andere organisaties.

Belangenbehartiging

Het behartigen van de belangen van zzp'ers en freelancers staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er altijd naar de flexibele schil van Nederland positief in het daglicht te stellen. De ondernemende zzp'er is ons speerpunt.

Met jouw deelname steun je ons, de Werkvereniging en jezelf. Want meer leden betekent een betere onderhandelingspositie. Ons motto is niet voor niets: "Samen sterk voor ondernemende zzp'ers"!

Onze kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk voor zzp'ers.

Heb je vragen of een goede tip? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Ons team bestaat uit:

Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van Het Ondernemerscollectief welke is ontstaan vanuit startersplatform www.ikwordzzper.nl welke jaarlijks 1 miljoen bezoekers ontvangt op zoek naar relevante informatie om succesvol te kunnen starten. Met zijn bancaire achtergrond heeft hij antwoord op veel van jouw ondernemersvragen.

 |  |  085 - 488 1234

Joeri Goede

Joeri is als startersadviseur betrokken bij onder andere Stichting Startersloket, ikwordzzper.nl en Het Ondernemerscollectief. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de (startende) ondernemer. Vooral vragen op fiscaal gebied weet hij feilloos te beantwoorden.

 |  |  085 - 488 1234

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt Het Ondernemerscollectief middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers.

 |  |  085 - 488 1234

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap. Met een achtergrond in verzekeringen helpt ze onze leden met vraagstukken op het gebied van onder andere verzekeringen. Wil je advies over een bepaald onderwerp? Dan is Janneke degene die je op weg helpt. Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen.

 |  085 - 488 1234

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Zij onderhoudt klantencontacten en zorgt dat de partnerschappen van Het Ondernemerscollectief in goede banen worden geleid. Zij heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor onze platformen heeft zij zelf een bureau in online en managementondersteuning.

| | 085 - 488 1234

Colinda Mol

Colinda is onze enige echte administratieve en boekhoudkundige duizendpoot. Colinda is verantwoordelijk voor onder andere de (leden)administratie van Het Ondernemerscollectief. Omdat Colinda een bancaire en boekhoudkundige achtergrond heeft voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team.

 |  085 - 488 1234

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiespecialist. Melanie verzorgt onze marketingactiviteiten en leidt onze landelijke partnerschappen in goede banen. Verder houdt ze de social mediacampagnes van ons en onze partners in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

 |  | 085 - 488 1234

Linda Pennekamp

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of onze content nog up-to-date is en weet zich goed raad met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content.

 |  |  085 - 488 1234

Rob Beemster

Rob is onze content specialist en online marketeer. Hij schrijft, herschrijft en publiceert artikelen, treedt op als sparringpartner van onze landelijke partners en staat in het algemeen garant voor de inhoudelijke en tekstuele kwaliteit van ons platform. Rob heeft een berg journalistieke ervaring en is goed ingevoerd in de wereld van interactieve marketing. Ook heeft hij een achtergrond in pr en communicatie.

| 085 - 488 1234