juni
18
Agenda

Acquisitie

Online webinar | 10:00 uur

Hoe voer ik een goed gesprek aan de telefoon? Je komt iemand tegen op een netwerkbijeenkomst en hij of zij is geïnteresseerd in jouw dienst of product. En dan? Hoe zorg ik ervoor dat elk telefoongesprek een succes wordt en hoe haal ik het maximale uit mijn gesprek? Is koud bellen leuk en noodzakelijk? Zijn dit vragen die jou bezig houden dan is deze online training zeker wat voor jou!

De online training wordt gegeven door John Kerster, een echte koude acquisitie deskundige. John heeft meer dan 25 jaar praktijkervaring in face to face en telefonische acquisitie. Netwerken is hem niet vreemd. John is begonnen als vertegenwoordiger en heeft de laatste jaren zijn sporen verdiend als teamleider en trainer.

Praktische informatie

  • Deze online training is gratis voor leden van Het Ondernemerscollectief
    € 95,-- exclusief btw voor niet-leden
  • De duur van de training is ongeveer 1,5 uur
  • Er is gelegenheid om vragen te stellen

Geïnteresseerd?

Meld je hieronder aan. Ben je geen lid van Het Ondernemerscollectief? Ook dan ben je welkom. We sturen je een factuur van € 95,-- excl btw voor jouw deelname. Of word per direct lid en je neemt gratis deel aan de online training.

*Ben je lid van Het Ondernemerscollectief en heb je je aangemeld voor de training en kom je zonder geldig afbericht niet opdagen? Wij zijn dan genoodzaakt alsnog een factuur van € 25,-- excl btw te sturen waarvan de opbrengst zal worden gedoneerd aan Stichting ALS Nederland.

 

Schrijf je hier in

 

Leden Agenda

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf je boekhouding? Heb je vragen als:

  • Welke kosten zijn aftrekbaar?
  • Hoe betaal ik zo min mogelijk belasting?
  • Welk uurtarief past bij mij?

De fiscale helpdesk van Het Ondernemerscollectief staat klaar voor jouw vragen en geeft je graag advies!

Handige downloads

Bekijk alle downloads