maart
30
Agenda

Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één!

Online | 20.00 uur

Twee zaken die veel zzp’ers en ondernemers voor zich uitschuiven: pensioen en arbeidsongeschiktheid regelen. Ingewikkeld, duur, saai. Snappen wij helemaal. Maar dat hoeft het niet te zijn!

Sjaak Zonneveld en Cosmas Blaauw leggen jou in dit webinar in een uurtje uit hoe… want als je BrightPensioen en SharePeople combineert, sla je niet alleen twee vliegen in één klap, maar is het ook simpel en betaalbaar.

BrightPensioen en SharePeople

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met BrightPensioen, waar zzp’ers en ondernemers pensioen kunnen opbouwen. Inmiddels delen al meer dan duizend (!) leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid.

Elke maand zetten deelnemers een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Geschonken door andere Bright-leden. Het geld dat niet wordt gebruikt hiervoor, kan naar je pensioenpot. Zo sla je dus twee financiële vliegen in een klap.

Weten hoe het precies werkt? En hoe je dit zelf regelt? Meld je aan voor het webinar!

Speciale webinar korting

Tijdens het webinar hoor je meer over een speciale webinar aanbieding (korting) die tot het eind van het jaar geldt.

E-book cadeau: Reis rond de wereld in je beste jaren

Iedereen die het webinar bijwoont, krijgt gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren. Nummer drie in de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com.

Meld je hier aan

Pensioen helpdesk

Pensioen helpdesk

Heb je vragen over jouw pensioen? Hoe kun je jouw pensioen opbouwen en wat zijn de mogelijkheden? Wat is de FOR en wat is fiscaal de beste keuze? De pensioen helpdesk van Het Ondernemerscollectief helpt je graag met adviezen en antwoord op jouw vragen.

Leden Agenda