februari
08
Agenda

AVG-wetgeving binnen de eenmanszaak

Online | 14.00 uur

De AVG is al bijna 3 jaar van kracht in Nederland. Drie jaar waarin is getracht elke ondernemer in Nederland bewust te laten worden van de stroom van persoonsgegevens met als doel elke betrokkenen weer grip te geven op zijn of haar gegevens. 

In dit webinar bespreken Jeannot en Bas niet alleen het belang van de AVG, wat het allemaal inhoudt, waar je op moet letten en met welke contracten je concreet aan de slag kan, maar is er ook ruim de tijd om je vragen te stellen met de uitdagingen die jij als ondernemer in je dagelijkse bezigheden tegenkomt op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens (waar je ook al mee te maken hebt bij een contactformulier op je website). 

Praktische informatie                                          

  • Het webinar is online, eenvoudig deel te nemen via een link
  • Het webinar is gratis voor leden van Het Ondernemerscollectief
    € 95,-- exclusief btw voor niet-leden
  • Duur van het webinar is maximaal 1,5 uur
  • Tijdens het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen via de chat
  • Mocht je al specifieke vragen hebben over de AVG, dan kan je je vraag aangeven bij je aanmelding of vooraf sturen naar info@ondernemerscollectief.nl ovv webinar AVG.

Geïnteresseerd?

Meld je hieronder aan. Ben je geen lid van Het Ondernemerscollectief? Ook dan ben je welkom. Wij sturen je een factuur van € 95,-- excl btw voor jouw deelname. Of word per direct lid en je neemt gratis deel aan het webinar.

 

Schrijf je hier in

Leden Agenda

Juridische service

Juridische service

Heb je twijfels of een vraag over een overeenkomst, modelcontract of heb je een geschil? Heb je een juridisch probleem? Neem dan snel contact op het de juridische helpdesk van Het Ondernemerscollectief: daar kun je terecht als je een vraag hebt of advies wilt.