maart
22
Agenda

Binnenkomen bij nieuwe klanten

Online | 12.00 uur

Binnenkomen bij nieuwe klanten
(zelfs als ze nog nooit van je gehoord hebben)

De meeste ondernemers werken keihard om nieuwe klanten binnen te halen. Ze bellen, mailen, adverteren, gaan naar vakbeurzen en rijden door het hele land om een deal te krijgen. Daar kan veel tijd en geld in zitten. Terwijl de resultaten wisselen. Soms levert het wat op, soms niet. Dus blijft het knagen. Is dit nou de beste manier?

Want hoe krijg je een voet tussen de deur bij iemand die niet op jou zit te wachten? Met welk verhaal kom je voorbij de secretaresse? En wat doe je als je structureel te weinig verkoopgesprekken in je agenda hebt?

Het goede nieuws: het is mogelijk om in drie stappen aan tafel komen bij nieuwe klanten. Zelfs als ze nog nooit van je gehoord hebben. In dit webinar van BrightPensioen hoor je meer.

Je ontdekt:

  • Wat je nu mist in je verkoopaanpak waardoor deuren gesloten blijven.
  • Hoe je zonder duizenden euro’s investering in marketing nieuwe potentiële klanten werft.
  • Hoe je afspraken krijgt bij nieuwe klanten (in drie stappen).

Over de spreker

Karen van Riel is de oprichter van Outdo. Sinds 2014 helpt ze mkb-ondernemers om bij de juiste mensen aan tafel te komen en hun omzet en marge te vergroten (soms zelfs te verzesvoudigen). In 2019 verscheen het boek dat ze daarover schreef: “Elke Week Goede Leads”. Het boek stond wekenlang in de Managementboek Top 100. Duizenden ondernemers en verkopers volgden haar masterclasses, presentaties en webinars.

Meld je hier aan

Leden Agenda

Pensioen helpdesk

Pensioen helpdesk

Heb je vragen over jouw pensioen? Hoe kun je jouw pensioen opbouwen en wat zijn de mogelijkheden? Wat is de FOR en wat is fiscaal de beste keuze? De pensioen helpdesk van Het Ondernemerscollectief helpt je graag met adviezen en antwoord op jouw vragen.