oktober
07
Agenda

Financieel succesvol ondernemen, hoe dan? 7 oktober 10:00 uur

Online | 10.00 uur
Je geniet van het ondernemerschap, bent goed in je vak en werkt hard. Maar... je ziet het resultaat niet terug op je bankrekening. De financiële kant van je bedrijf is sowieso niet jouw ding, je wilt gewoon je vak uitoefenen. Het tekort aan vrije tijd en rustmomenten begint je wel op te breken. In deze online training leer je hoe je meer kunt verdienen terwijl je minder werkt.
 
We gaan kijken naar verdienmodellen en het bepalen van prijzen, maar ook naar hoe je slimmer kunt werken. Na deze online training heb je een rugzak vol met tips, trucs en inzichten om financieel succesvol en relaxed te ondernemen.
 
De online training wordt gegeven door Monica Helbig van De MILJOEN-methode
Hoe je denkt over geld bepaalt hoe je er mee omgaat. Monica heeft zich gespecialiseerd in de psychologische kant van geld. Ze helpt mensen op een andere manier naar geld te kijken en ook op een andere manier met geld om te gaan. Monica combineert dit met de praktische zaken.

Praktische informatie

  • De training is online en je kunt eenvoudig deelnemen via een link
  • De training is gratis voor leden van Het Ondernemerscollectief en € 95,-- exclusief btw voor niet-leden
  • De training duurt ongeveer 1,5 uur
  • Tijdens en na de training is er gelegenheid om vragen te stellen aan Monica via de chat

Geïnteresseerd?

Meld je hieronder aan. Ben je geen lid van Het Ondernemerscollectief? Ook dan ben je welkom. We sturen je een factuur van € 95,-- excl btw voor jouw deelname. Of word per direct lid en je neemt gratis deel aan de online training. Bovendien kun je het boek van Monica: "Experttips voor Financieel Succesvol Ondernemen" als welkomstcadeau kiezen.

*Ben je lid van Het Ondernemerscollectief en heb je je aangemeld voor de training en kom je zonder geldig afbericht niet opdagen? Wij zijn dan genoodzaakt alsnog een factuur van € 25,-- excl btw te sturen waarvan de opbrengst zal worden gedoneerd aan Stichting ALS Nederland.

Schrijf je hier in

 

Leden Agenda

oktober
09
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf je boekhouding? Heb je vragen als:

  • Welke kosten zijn aftrekbaar?
  • Hoe betaal ik zo min mogelijk belasting?
  • Welk uurtarief past bij mij?

De fiscale helpdesk van Het Ondernemerscollectief staat klaar voor jouw vragen en geeft je graag advies!