februari
08
Agenda

Financieel succesvol ondernemen, hoe dan?

Online | 10.00 uur
Je geniet van het ondernemerschap, bent goed in je vak en werkt hard. Maar... je ziet het resultaat niet terug op je bankrekening. De financiële kant van je bedrijf is sowieso niet jouw ding, je wilt gewoon je vak uitoefenen. Het tekort aan vrije tijd en rustmomenten begint je wel op te breken. In deze online training leer je hoe je meer kunt verdienen terwijl je minder werkt.
 
We gaan kijken naar verdienmodellen en het bepalen van prijzen, maar ook naar hoe je slimmer kunt werken. Na deze online training heb je een rugzak vol met tips, trucs en inzichten om financieel succesvol en relaxed te ondernemen.
 
De online training wordt gegeven door Monica Helbig van De MILJOEN-methode
Hoe je denkt over geld bepaalt hoe je er mee omgaat. Monica heeft zich gespecialiseerd in de psychologische kant van geld. Ze helpt mensen op een andere manier naar geld te kijken en ook op een andere manier met geld om te gaan. Monica combineert dit met de praktische zaken.

Praktische informatie

  • De training is online
  • De training is gratis voor leden van Het Ondernemerscollectief en € 95,-- exclusief btw voor niet-leden
  • De training duurt ongeveer 1,5 uur
  • Tijdens en na de training is er gelegenheid om vragen te stellen aan Monica via de chat

Geïnteresseerd?

Meld je hieronder aan. Ben je geen lid van Het Ondernemerscollectief? Ook dan ben je welkom. We sturen je een factuur van € 95,-- excl btw voor jouw deelname. Of word per direct lid en je neemt gratis deel aan de online training. Bovendien kun je het boek van Monica: "Experttips voor Financieel Succesvol Ondernemen" als welkomstcadeau kiezen.


Schrijf je hier in

Leden Agenda