mei
25
Agenda

Gezond succesvol hybride werken BrightPensioen

Online | 10.00 uur

Zo kun jij gezond hybride werken

Het is voor de meeste mensen niet meer weg te denken: plaats- en tijdsonafhankelijk (ofwel: hybride) werken. De voordelen wisselen van meer persoonlijke vrijheid tot mobiliteitsvoordelen. Maar er is ook een belangrijk aandachtspunt: onze mentale fitheid. Gezond functioneren in een hybride werkomgeving kan! Maar je moet wel weten hoe.

Hybride werken brengt een nieuw soort belasting met zich mee. Het kan lastig zijn om je energieniveau te managen in de mentaal intensieve ‘smart’ en ‘connected’ werkomgeving. In dit webinar van BrightPensioen krijg je inzicht in het gezond en succesvol functioneren in een hybride werkomgeving. Wat kun je zelf doen om méér energie, creativiteit en flow te ervaren?

In dit webinar:

  • Staat beleving van de hybride werkomgeving centraal.
  • Krijg je een ‘bril’ aangereikt – genaamd de LifeTimer® methodiek – waarmee je jezelf en jouw hybride werkomgeving onder de loep kunt nemen.
  • Zoomen we in op de ‘buitenwereld’ vanuit een hybride perspectief en kijken we naar ruimtelijke, sociale en digitale aspecten van de werkomgeving.
  • Zoomen we in op de ‘binnenwereld’ vanuit een energie-perspectief en kijken we naar de fysieke, mentale en emotionele belevingsimpact van het hybride werken.

Over de spreker

Wouter van Diemen is zogenoemd belevingsarchitect. Op het kruispunt van ruimtelijke, digitale én sociale ‘architectuur’ bedenkt hij concepten die door mensen belééfd worden. Zoals een tentoonstellingsconcept, een warm ontvangst bij een bedrijf of een dienstverleningsconcept in de zorg. Wouter heeft 20 jaar ervaring in ontwikkeling van belevingsconcepten voor entertainment, marketingcommunicatie, facilitair, veiligheid, hospitality en zorg&welzijn. Momenteel met een focus op de hybride werkomgeving.

Na een burn-out is Wouter zijn kennis over beleving gaan toepassen op gezond en succesvol functioneren. Hij ontwikkelde de LifeTimer® belevingsmethode en richtte Pleq | beleving in bedrijf op.

Meld je hier aan

Leden Agenda