juli
08
Agenda

Impact maken in of met jouw bedrijf

Online | 15.30 uur

Trots op je bedrijf en trots op de impact die je maakt. Dat willen we natuurlijk allemaal. In dit webinar van BrightPensioen maak je kennis met impact maken en hoe je dit concreet aanpakt.

Zelfstandig impactadviseur- en onderzoeker Gerla van Breugel neemt je in een uur mee in de wereld van impact maken. In het webinar krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat is impact maken?
  • Waarom zou jouw bedrijf impact willen maken?
  • Welke impact wil jij met of in het bedrijf maken? Hoe gebruik je de Sustainable Development Goals (SDGs) hierbij?
  • Hoe pakken andere bedrijven dit aan? (Inspiratie!)
  • Hoe kan jij helpen jouw bedrijf of het bedrijf waar je werkt de gewenste impact te laten maken? (Concrete tips!)

Voor wie is het webinar?

Het webinar is bedoeld voor ondernemers en medewerkers, die geïnspireerd willen raken om bewust met of in hun bedrijf bij te dragen aan een betere wereld. Ook voor iedereen die al met impact bezig is, maar zoekende is naar tips of inspiratie, is het webinar interessant.

Ben je zelfstandige? Kijk dan Gerla’s vorige webinar terug.

Over de spreker

Gerla van Breugel is zelfstandig impactadviseur- en onderzoeker en eigenaar van Van Breugel Onderzoek & Advies. Met haar bedrijf begeleidt ze sociale ondernemers, maatschappelijke initiatieven en gemeentes bij het inzichtelijk maken en vergroten van hun impact. Haar doel: ervoor zorgen dat iedere organisatie of persoon zoveel mogelijk positieve maatschappelijke impact maakt. Dit doet ze met behulp van onder andere impactstrategiesessies en impactmeettrajecten.

Meld je hier aan

Pensioen helpdesk

Pensioen helpdesk

Heb je vragen over jouw pensioen? Hoe kun je jouw pensioen opbouwen en wat zijn de mogelijkheden? Wat is de FOR en wat is fiscaal de beste keuze? De pensioen helpdesk van Het Ondernemerscollectief helpt je graag met adviezen en antwoord op jouw vragen.