februari
18
Agenda

Impact maken, laat zien hoe jij dat doet!

Online | 10.00 uur

Koning, keizer, admiraal… Impact maken we allemaal. Alleen, weet jij ook welke impact je maakt of wilt maken, op wie of wat en hoe je dit concreet maakt? Want inzicht in de impact die jij maakt (of die van jouw bedrijf, project of programma) en hoe je dat doet, leert je aan welke knoppen je moet draaien om je impact te vergroten.

In dit webinar van BrightPensioen start je met jouw impactreis. Je maakt kennis met impactmanagement en een belangrijke bouwsteen daarvan: de verandertheorie. Deze methodiek helpt je gestructureerd na te denken over hoe jij impact maakt en hoe je dit visueel kan maken.

Het webinar is geschikt voor zzp’ers, werknemers en ondernemers, want iedereen kan impact maken en leren hoe je nog meer impact maakt.

Over de spreker

Gerla van Breugel is zelfstandig impactadviseur- en onderzoeker. En eigenaar van Van Breugel Onderzoek & Advies. Met haar bedrijf begeleidt ze sociale ondernemers, maatschappelijke initiatieven en gemeentes op hun impactreis. Haar doel: ervoor zorgen dat iedere organisatie of persoon zoveel mogelijk positieve maatschappelijke impact maakt. Dit doet ze met trainingen in impactmanagement, gepaard met kritische, en soms heel confronterende, vragen.

Meld je hier aan

Leden Agenda

maart
22
Online | 12.00 uur

Binnenkomen bij nieuwe klanten

maart
28
Online | 09:00 uur

LinkedIn BOOST training

Pensioen helpdesk

Pensioen helpdesk

Heb je vragen over jouw pensioen? Hoe kun je jouw pensioen opbouwen en wat zijn de mogelijkheden? Wat is de FOR en wat is fiscaal de beste keuze? De pensioen helpdesk van Het Ondernemerscollectief helpt je graag met adviezen en antwoord op jouw vragen.