mei
29
Agenda

Startersloket: Jouw (uur)tarief bepalen doe je zo!

Online | 10.00 uur

De juiste prijs bepalen voor jouw product of dienst, hoe doe je dat? Het is belangrijk om jezelf niet uit de markt te prijzen. Zeker niet door een te laag tarief als (startende) ondernemer te hanteren. Jouw service en kwaliteit vertegenwoordigt een bepaalde waarde.

Tijdens de training Jouw (uur)tarief bepalen doe je zo! bespreken we de verschillende mogelijkheden m.b.t. de opbouw van jouw (uur)tarief als (startende) ondernemer. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op jouw tarief. Denk hierbij aan de tarieven in de markt, jouw onderscheidend vermogen, het opbouwen van een buffer en jouw vaste kosten. Joeri Goede neemt je stap voor stap mee in dit proces zodat jij een (uur)tarief kan hanteren die je waard bent!

Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over het hanteren van het juiste verdienmodel, passend bij jouw bedrijf. Er zijn verschillende verdienmodellen die invloed hebben op jouw tarief (abonnementen, uurtarief, productverkoop).

Informatie training:

De online training begint om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur. Joeri Goede, startersadviseur bij het Startersloket, vertelt jou alle ins en outs. Tijdens de training is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Deelname is gratis, na inschrijving ontvang je direct een link voor jouw deelname.