oktober
05
Agenda

Klantgericht ondernemen met Customer experience en CRM

Online | 16.00 uur

Het creëren van een ‘wauw-factor’ voor jezelf en jouw klant. Dat is natuurlijk waar je voor gaat! Customer experience en CRM zijn hier cruciaal in. Door in de huid van je klant te kruipen en jouw aanbod, aanpak en bedrijfsvoering hierop af te stemmen, creëer je betrokken klanten. In dit webinar van BrightPensioen neemt ondernemer en Bright-lid Edwin Best je mee in de wereld van klantgericht ondernemen.

Ondernemen zonder betrokken klanten – en voor (groot)bedrijven; betrokken medewerkers – is behoorlijk lastig. Betrokken klanten zie je meestal terug voor herhalingsaankopen en zijn soms zelfs ambassadeurs, die zorgen voor nieuwe klanten. En betrokken medewerkers zorgen natuurlijk weer voor betrokken klanten. Tegelijkertijd zijn klanten en medewerkers kritischer dan ooit. Maar dat creëert ook kansen! Zzp’ers kunnen bijvoorbeeld snel en flexibel inspelen op de veranderende klantverwachtingen.

Hoe je dit precies voor elkaar krijgt? Daar gaat dit webinar over. Edwin deelt zijn eigen ervaringen, geeft uitleg over Customer experience, CRM en hoe je dit inzet en deelt concrete tips om jouw aanbod, commerciële aanpak en bedrijfsvoering op klanten af te stemmen.

Voor wie is het webinar?

Zowel zzp’ers als ondernemers met personeel zijn van harte welkom. De theorie en tips zullen voor beiden relevant zijn.

Over de spreker

Edwin Best is al meer dan tien jaar ondernemer en begeleidt organisaties met hun transformatie naar klantgericht ondernemen. Hij werkt daarvoor met een drieluik van mensen, processen en (CRM) technologie. Daarnaast is Edwin actief als spreker en auteur op ditzelfde onderwerp. En ook verschillende internationale awards weten hem te vinden als ambassadeur, jurylid en voorzitter, waaronder de Gulf Customer experience awards en International Customer experience awards.

Meld je hier aan

Leden Agenda

Pensioen helpdesk

Pensioen helpdesk

Heb je vragen over jouw pensioen? Hoe kun je jouw pensioen opbouwen en wat zijn de mogelijkheden? Wat is de FOR en wat is fiscaal de beste keuze? De pensioen helpdesk van Het Ondernemerscollectief helpt je graag met adviezen en antwoord op jouw vragen.