april
18
Agenda

Masterclass Outlook BrightPensioen

Online | 12.00 uur

Je gebruikt het programma misschien wel elke dag, maar om nou te zeggen dat het je beste vriend is… Bij anderen zie je dat Outlook handige dingen kan, maar je hebt zelf geen tijd om het uit te zoeken. Daar komt Leonie Labrie om de hoek kijken!

In deze masterclass van BrightPensioen laat ze jou stap voor stap alle handigheden zien. Zo voel jij je straks een Outlook-nerd in plaats van een Outlook-kluns. Gmail heeft overigens veel vergelijkbare functionaliteiten, dus niemand hoeft zich buitengesloten te voelen.

In deze masterclass hoor je onder andere:

  • hoe je voorkomt dat je de hele dag met je mail bezig bent;
  • hoe je ervoor zorgt dat je niet steeds dezelfde mailtekst hoeft te typen (of op hoeft te zoeken in je verzonden items);
  • welke basis instellingen handig zijn om te kennen, om overzicht te houden.

Denk je nu: maar ik ben helemaal niet technisch?! Gelukkig! Deze masterclass is praktisch, laagdrempelig en leert jou exact wat jij kunt doen om makkelijker met Outlook te werken. Meld je aan boven- of onderin aan via de button en vergeet niet om het webinar in je agenda te zetten.

Over de spreker

Leonie Labrie is slim werken expert en helpt mensen om tijd over te houden voor écht belangrijke werk. Wanneer ze met klanten met e-mail en Outlook aan de slag gaat, is de standaard reactie “ik werk al jaren met Outlook, maar wist niet eens dat dit bestond”. Naast dat ze helpt met ‘inbox temmen’, werkt ze ook met managers en directieleden om hun dagelijks werk zó te organiseren dat er weer tijd en aandacht is voor tactische en strategische zaken (in plaats van enkel brandjes blussen).

Meld je hier aan

Leden Agenda