april
16
Agenda

Online startersevenement 'Gezond en zeker van start als zzp’er’

Online | 19.00 uur

Op dinsdag 16 april organiseert ikwordzzper.nl samen met Movir en ABN AMRO Verzekeringen het online startersevenement ‘Gezond en zeker van start als zzp’er’ voor oriënterende of net gestarte ondernemers. Tijdens deze interactieve avond staan informeren en inspireren centraal. Je bent van harte uitgenodigd!
 
Als zelfstandige sta jij aan het roer. Dat is lekker. Het is fijn als je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en als je weet dat je er niet alleen voor staat. Tijdens dit evenement geven ervaren experts je belangrijke inzichten en handvatten om te bouwen aan een financieel gezonde onderneming. Dat hoef je niet alleen te doen!

Datum

Het online startersevenement vindt plaats op dinsdag 16 april om 19.00uur. Deelnemen is eenvoudig. Je schrijft je gratis in en je ontvangt een deelname link. Je hoeft geen account aan te maken of software te installeren.

Programma

  • 19:00 uur - Kick-off door Martijn Pennekamp, oprichter van ikwordzzper.nl
  • 19:10 uur Training “Gezond en veilig van start“ wat verzeker je wel en niet en hoe beperk je jouw risico's, door Eva van Lieshout -de Jong, ABN AMRO Verzekeringen
  • 19:35 uur Training “Gezond en zeker van inkomen“ zo is de steun van een AOV ook betaalbaar voor jou als starter, door Michiel Piek en Irma Kuijt, Movir
  • 20:00 uur Training “Gezond financieel van start als zzp’er” welke aftrekposten heb ik en wat houd ik over als zzp’er, door Martijn Pennekamp, oprichter ikwordzzper.nl
  • 20.25 uur Vragen en afsluiting

Inhoud trainingen

Training - ‘Gezond en veilig van start’
Als kersverse ondernemer wil je graag veilig en gezond aan je bedrijf bouwen. Daar helpen wij je natuurlijk graag bij. Naast mooie kansen en uitdagingen zijn er ook risico’s die je als ondernemer loopt. Want weet jij hoe het zit met je aansprakelijkheid als je een fout maakt? Wat je moet doen bij een klacht en of je verzekerd bent als je je auto ook zakelijk gebruikt? Eva van Lieshout van ABN AMRO Verzekeringen neemt je mee in de wereld van zakelijke risico’s en hoe je op een slimme manier inzicht krijgt in wat je wel of niet wilt te verzekeren.

Training - ‘Gezond en zeker van inkomen’
Als zelfstandige wil je kunnen doen waar jij goed in bent. Daar helpt een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering je bij. Michiel Piek en Irma Kluijt van Movir vertellen je meer over de zekerheid van Movir Momentum. Handig: Michiel laat zien aan welke knoppen jij kunt draaien om de premie van je aov binnen de perken te houden. Irma Kluijt deelt wat je van de medische acceptatie bij Movir kunt verwachten en waarom het nodig is. Zo zorg je dat je lekker bezig blijft!

Training - ‘Gezond financieel van start als zzp'er’
Veel omzet maken is leuk, maar wat nog belangrijker is het bedrag onder aan de streep. In deze training legt Martijn Pennekamp je uit welke fiscale aftrekposten er zijn als (startende) ondernemer. En hoe je op een gemakkelijke manier je netto besteedbare inkomen kunt uitrekenen. Wist je dat je bij een winst van ongeveer € 33.000 geen belasting betaalt? Martijn legt je uit hoe dat zit.

Aanmelden

Vergroot je kennis en volg tijdens dit online startersevenement deze inspirerende trainingen die jou op weg helpen. Het is een doorlopend programma. Stel je vragen via de chat aan de aanwezige experts!

Wil je alle tips voor jouw nieuwe of net gestarte onderneming niet missen? Schrijf je dan in voor dit startersevenement. Deelname aan het online event is gratis. Ben jij er ook bij? 

Leden Agenda

Ontwikkel jezelf

Ontwikkel jezelf

Word lid en ontwikkel samen met andere ondernemers jouw ondernemerschap!