november
30
Agenda

Regel je arbeidsongeschiktheid en pensioen in één!

Online | 16.00 uur

Twee zaken die veel zzp’ers en ondernemers voor zich uitschuiven: het regelen van arbeidsongeschiktheid en pensioen. Ingewikkeld, duur, saai… Maar dat hoeft het niet te zijn!

Cosmas Blaauw (SharePeople) en Sjaak Zonneveld (BrightPensioen) leggen jou in dit webinar uit hoe het zit. Want als je alles combineert, sla je twee vliegen in één klap. En nog simpel en betaalbaar ook.

De combi SharePeople en BrightPensioen

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met BrightPensioen, waar zzp’ers en ondernemers pensioen kunnen opbouwen. Inmiddels delen al meer dan duizend (!) leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid.

Elke maand zetten deelnemers op hun eigen rekening een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Geschonken door andere Bright-leden. Het geld dat niet wordt gebruikt hiervoor, kan naar je pensioenpot en/of buffer.

SharePeople bood eerder altijd een voorziening aan voor arbeidsongeschiktheid tot maximaal twee jaar! In dit webinar lanceren ze hun nieuwe product voor een langere periode (tot aan jouw pensioen).

Weten hoe het precies werkt? En hoe je dit zelf regelt? Meld je dan aan voor het webinar.

Speciale webinar aanbieding: € 75 korting

Tijdens het webinar komen we met een speciale webinar korting van € 75, die tot het einde van dit jaar geldt.

Reis e-book cadeau

Ook krijgt iedereen die het webinar bijwoont, gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren cadeau. Nummer drie in de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com.

Meld je hier aan

Leden Agenda

Pensioen helpdesk

Pensioen helpdesk

Heb je vragen over jouw pensioen? Hoe kun je jouw pensioen opbouwen en wat zijn de mogelijkheden? Wat is de FOR en wat is fiscaal de beste keuze? De pensioen helpdesk van Het Ondernemerscollectief helpt je graag met adviezen en antwoord op jouw vragen.