Log in om toe te voegen aan favorieten

10% korting bij goedkoopprinten.nl

Bij goedkoopprinten.nl vind je goedkope cartridges van diverse merken die je binnen 24 uur in huis hebt. Bestel gemakkelijk en snel de printerinkt voor jouw printer. Als lid ontvang je nu 10% korting op alle huismerk producten van goedkoopprinten.nl

Meer dan 1500 soorten cartridges: dus ook voor jouw printer

Of je nu een cartridge nodig hebt voor een Canon, een Brother, een HP of een Epson printer: de meest goedkope cartridges vind je op het web. Hoe dat kan? Een webshop heeft weinig extra kosten, waardoor stunten met de prijzen nooit kwaad kan. Daar profiteer je van, want zo kan je goedkopere cartridges kopen. Geen tripje naar de winkel en áltijd de cartridge die je nodig hebt. Het assortiment van goedkoopprinten.nl bestaat uit meer dan 1500 cartridges!

Goedkope cartridges met veel printerinkt

Als je cartridges koopt, dan wil je hiermee een poosje vooruit kunnen. Dan ben je bij goedkoopprinten.nl aan het juiste adres. Zij bieden namelijk inktcartridges aan van hun huismerk. Deze cartridges zijn nog goedkoper dan de originele merken printerinkt. Daarnaast zijn ze speciaal gemaakt voor jouw printer en leveren ze dezelfde kwaliteit. Een belangrijk voordeel van het huismerk: deze cartridge bevat vaak méér printerinkt dan cartridges van het originele merk. Een win-winsituatie dus!

Cartridges kopen: niet goed? Geld terug

Dankzij goedkoopprinten.nl is printerinkt bestellen nog nooit zo makkelijk geweest. Bovendien garanderen ze jou de beste kwaliteit printerinkt. Je bent altijd verzekerd van compleet nieuwe producten. Zij werken met ‘niet goed = geld terug’ garantie om de kwaliteit te garanderen. Vragen over goedkoopprinten.nl of over printerinkt kopen? Neem gerust contact op.

Hoe maak je gebruik van deze korting:

Om van de korting van goedkoopprinten.nl gebruik te maken moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief. Achteraf controleert goedkoopprinten.nl of je lid bent van Het Ondernemerscollectief.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

Diverse helpdesks
Diverse (online) trainingen
Juridische service
Incassoservice
Modelcontracten
Downloads
Tientallen andere collectieve kortingen

 

Word nu lid

10% korting bij goedkoopprinten.nl

Ontvang 10% korting op je bestelling

Bij goedkoopprinten.nl vind je goedkope cartridges van diverse merken die je binnen 24 uur in huis hebt.

Word lid om gebruik te maken van deze korting

Leden Agenda

oktober
09
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er

<< Je profiteert van >>

Wet DBA helpdesk

Wet DBA helpdesk

Wil je meer duidelijkheid over schijnzelfstandigheid, de wet DBA of modelovereenkomsten? Geen zorgen: wij helpen je met jouw vragen over de modelovereenkomsten.

Modelcontracten

Modelcontracten

Als lid van Het Ondernemerscollectief kun je gebruikmaken van gratis downloads. Log in om de laatste modelcontracten te downloaden en te gebruiken.