Log in om toe te voegen aan favorieten

Korting bij MoneyMonk

MoneyMonk is het gebruiksvriendelijkste online boekhoudpakket voor zzp'ers.

Voordelen MoneyMonk:

  • Altijd up-to-date inzicht;
  • Snel, foutloos & professioneel factureren;
  • Uren makkelijk bijhouden & factureren;
  • Eenvoudige en kant-en-klare btw-aangifte.

Je kunt MoneyMonk eerst 30 dagen gratis proberen zonder ergens aan vast te zitten. Wil je na afloop van je proefperiode een abonnement afsluiten? Dan heeft MoneyMonk een speciale aanbieding voor leden van het Ondernemerscollectief.

Gratis factuurservice!

Je eigen factuur en briefpapier in MoneyMonk? MoneyMonk zet jouw factuur gratis in je eigen huisstijl in MoneyMonk, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt! Al 5.000 zzp'ers gingen je voor. Wil je ook profiteren van deze aanbieding? Via onderstaande link kun je een proefabonnement aanmaken.

Probeer MoneyMonk eerst 30 dagen gratis!

Om te profiteren van dit voordeel kun je een gratis proefaccount aanmaken op MoneyMonk via de link onder aan deze pagina als je bent ingelogd. Wil je na deze proefperiode een abonnement afsluiten van een jaar? Dan koppelt MoneyMonk automatisch de korting aan jouw account. Je hebt geen speciale code nodig, echter dien je wel lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Dit wordt achteraf gecontroleerd.

Korting

Om van de korting van MoneyMonk gebruik te maken moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief. Zodra je je proefabonnement hebt omgezet naar een betaald abonnement, controleert MoneyMonk of je lid bent van Het Ondernemerscollectief. Daarna wordt de korting toegepast.

Word nu lid

Korting bij MoneyMonk

Tot 80% korting op online boekhouden

MoneyMonk is een gebruiksvriendelijk boekhoudpakket speciaal voor zzp'ers. Leden van Het Ondernemerscollectief krijgen tot 80% korting op het boekhoudpakket!

Word lid om gebruik te maken van deze korting
Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf je boekhouding? Heb je vragen als:

  • Welke kosten zijn aftrekbaar?
  • Hoe betaal ik zo min mogelijk belasting?
  • Welk uurtarief past bij mij?

De fiscale helpdesk van Het Ondernemerscollectief staat klaar voor jouw vragen en geeft je graag advies!