Log in om toe te voegen aan favorieten

Korting bij UnitedConsumers

Als ondernemer wil je graag bijdragen aan een duurzame samenleving, maar ook de kosten niet uit het oog verliezen. Wij van Het Ondernemerscollectief werken op dit gebied samen met UnitedConsumers. Als energieleverancier draagt UnitedConsumers graag bij aan een duurzame toekomst. Duurzaamheid vinden wij vanzelfsprekend, daarom levert UnitedConsumers Energie uitsluitend windenergie. Dat is goed voor het milieu én voor jouw portemonnee.

UnitedConsumers berekent het gemiddelde van de 10 grootste energieleveranciers en jij krijgt hier altijd 10% korting op, ongeacht de prijs. Je profiteert niet alleen van 100% windenergie maar ook altijd van extra energie voordeel. Of je nu kiest voor 1 jaar vast, 3 jaar vast of 1 jaar variabel, je krijgt altijd een welkomstbonus en 10% korting. Daarnaast krijg je nu bij aanmelding €25,- extra korting of €12,50 bij alleen stroom of gas.

Als je bijvoorbeeld 3 jaar vast kiest, krijg je bij UnitedConsumers 3 jaar lang scherpe tarieven met 10% korting en een welkomstbonus van €60,-. Daarnaast ontvang je bij aanmelding €25,- extra korting. Zo bespaar je in 3 jaar tijd tot wel €375,-.

Voor goedkope energie hoef je bijna niets te doen, want overstappen naar UnitedConsumers Energie is zo geregeld. Aanmelden is voldoende, UnitedConsumers regelt de rest. Jouw aansluiting blijft hetzelfde, je behoudt gewoon stroom en gas. Krijg je een overstapboete omdat je overstapt? Geen zorgen, die betaalt UnitedConsumers.

Sluit hier je energiecontract af.

Nog meer korting krijgen?

Word lid van Het Ondernemerscollectief voor €59,- exclusief btw per jaar. Je ontvangt dan €50,- extra korting in plaats van €25,-. Je bespaart dan in 3 jaar tijd tot wel €400,-. Daarnaast profiteer je van flinke kortingen op diverse producten en diensten van nog meer bedrijven.

Ben je al lid van Het Ondernemerscollectief? Dan vind je de link voor extra korting op jouw persoonlijke pagina in het beschermde gedeelte van de website.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Download
  • Tientallen andere collectieve kortingen

Word nu lid

Korting bij UnitedConsumers

10% korting op de gemiddelde energieprijs

Sluit nu je energie af via UnitedConsumers en ontvang €25,- extra korting.

Word lid om gebruik te maken van deze korting
"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

Marianne Jacobs - Q Consult in Food

<< Je profiteert van >>

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf jouw boekhouding? Wij geven je antwoord op jouw fiscale en boekhoudkundige vragen!

Juridische service

Juridische service

Profiteer gratis van eerstelijns juridisch advies van één van onze zakelijke juristen.

Verzekeringshelpdesk

Verzekeringshelpdesk

Voor al je vragen over verzekeringen kun je terecht bij de verzekeringshelpdesk!