Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
43.400 actieve leden
         

Korting bij Oxonia Lease

Gratis aflevering, verzekering en reclame
Oxonia Lease

Lid van Het Ondernemerscollectief? Ontvang € 200,- voordeel bij het leasen van een nieuwe auto!

Oxonia is al sinds 2009 de leasepartner voor de professionele ondernemer. Wij zetten personenauto’s en bedrijfswagens in vanaf 1 dag tot en met 60 maanden. De leden van Het Ondernemerscollectief krijgen naast een aantrekkelijk leasetarief en uitstekende voorwaarden de volgende voordelen:

  • Gratis aflevering van de auto in Nederland bij een contractperiode vanaf één maand. Je bespaart direct € 75,- transportkosten.
  • Standaard een ongevallen inzittenden of schadeverzekering inzittenden verzekering ter waarde van € 65,- per jaar.
  • Bij een contractperiode van minimaal 12 maanden, een gratis fullcolour sticker met jouw bedrijfsnaam en -logo voor op de achterruit van jouw leaseauto. Een cadeautje van Oxonia ter waarde van € 60,-.

Oxonia heeft voor ondernemers altijd een auto beschikbaar en kan elk merk en type auto inzetten. Ook voor startende zzp'ers!

De shortlease aanbieding voor de leden van Het Ondernemerscollectief:

Renault Clio benzine 5 deurs (2020) met o.a. multimediasysteem met Apple Carplay/Android Auto en Bluetooth, airconditioning en cruise control voor € 489,- excl. BTW (6 maanden/25.000km).

Korting

Leden van Het Ondernemerscollectief profiteren naast het financiële voordeel en het aantrekkelijke tarief ook van een verlaagde borgsom. Daarbij ben je verzekerd van duidelijke voorwaarden en heb je geen financiële verrassingen meer. Geef de door jou gewenste auto en jouw lidmaatschapsnummer van Het Ondernemerscollectief door en wij verzorgen een autolease voorstel op maat.

Meer informatie over Oxonia staat op onze website.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen

Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van Oxonia Lease dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Als je een auto bestelt, geef je het lidmaatschapsnummer van Het Ondernemerscollectief door. De korting wordt dan verrekend.

ontvang korting