Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Samen sterker
ondernemen!
33.526 actieve leden
         

Korting bij Privacy Zeker

10% korting op tools voor de nieuwe AVG
Privacy Zeker

Ontvang 10% korting op de dienstverlening van Privacy Zeker als lid van Het Ondernemerscollectief.

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving van kracht. Het Ondernemerscollectief is een samenwerkingsverband met Privacy Zeker aangegaan, zodat jij als lid op een eenvoudige manier kan voldoen aan deze wetgeving. En het is nog betaalbaar ook.

Strengere eisen

De vernieuwde AVG betekent dat er strenge eisen komen voor iedereen die onder andere met persoonsgegevens werkt. En omdat (bijna) iedereen met persoonsgegevens werkt, ook zzp’ers, heeft deze nieuwe wet een grote impact. Zzp’ers krijgen ook met de AVG te maken omdat ze bijvoorbeeld afspraken bijhouden van klanten, telefoonnummers of persoonsgegevens nodig hebben om een factuur te sturen.

Persoonsgegevens

Zoals gezegd geldt de AVG voor álle bedrijven die persoonsgegevens verwerken. Maar wat wordt dan precies bedoeld met persoonsgegevens? Persoonsgegevens zijn alle data die te herleiden zijn naar een persoon. Bijvoorbeeld naam- en adresgegevens, telefoonnummers, foto’s of een klantprofiel. Er wordt ook nog onderscheid gemaakt naar het soort persoonsgegevens dat je gebruikt.

Verwerkersovereenkomsten

Je moet er voor zorgen dat je met alle externe partijen, waarmee je persoonsgegevens deelt, verwerkersovereenkomsten afsluit. Als je persoonsgegevens door een ander laat verwerken dan mag dat niet ten koste gaan van de afspraken die je hebt gemaakt met de persoon van wie u de persoonsgegevens hebt ontvangen. Een verwerkersovereenkomst zorgt ervoor dat die derde partij zorgvuldig met de persoonsgegevens omspringt.

Privacy Statement

Zorg ervoor dat het Privacy Statement makkelijk te raadplegen is op jouw website of app. Houd er rekening mee dat de eisen aan het Privacy Statement strenger zijn geworden dan ze waren onder de Wet bescherming persoonsgegevens.

Korting

Privacy Zeker en Het Ondernemerscollectief hebben de handen ineen geslagen om jou te helpen. Privacy Zeker biedt tools aan voor de zelfstandige ondernemer zodat je eenvoudig kunt voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. Lees hier meer over het aanbod.

Het abonnement is voor een minimale duur van 2 jaar.

Leden van Het Ondernemerscollectief ontvangen het 1e jaar 10% korting voor de dienstverlening van Privacy Zeker en de kosten voor het 1e jaar bedragen hierdoor € 157,50. Het 2e jaar van het abonnement betaal je de reguliere prijs van € 175,-.

Voor dit bedrag biedt Privacy Zeker je:

  • onbeperkte mogelijkheid tot vervaardigen van verwerkersovereenkomsten
  • ondersteuning bij datalekken
  • updates bij nieuwe privacywetgeving
  • online training
  • een certificaat, toont dat je aan de eisen voldoet en wekt vertrouwen
  • gemak, ontzorging op het gebied van privacywetgeving
  • een gratis helpdesk

Nu ook gratis privacy check

Plan hier je belafspraak met één van onze privacy experts. In slechts 10 minuten weet je of je al AVG-proof bent of aan welke punten je nog aandacht moet besteden.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Professionele helpdesk
  • Fiscale helpdesk
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Hypotheek helpdesk
  • Factoring helpdesk
  • Payroll service
  • Pensioen helpdesk
  • Verzekeringshelpdesk
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Modelovereenkomsten helpdesk

Om gebruik te kunnen maken van korting op de dienstverlening van Privacy Zeker dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. De kortingscode, vind je in het beveiligde gedeelte van de website.