Log in om toe te voegen aan favorieten

Gratis toegang tot de unieke ondernemingsplan tool van het Startersloket

Als (startende) ondernemer heb je mogelijk een ondernemingsplan nodig, bijvoorbeeld voor een financiering bij de bank of voor de uitkeringsinstantie. Maar in eerste instantie schrijf je een ondernemingsplan voor jezelf. Het zorgt namelijk voor duidelijkheid en inzichten. Zie dit plan als jouw haalbaarheidsonderzoek.

Een bank, investeerder of andere partij vraagt om een goed onderbouwd en duidelijk plan. Je kunt ook maar 1x een goede eerste indruk maken met jouw plannen. Maar waar moet je beginnen en hoe zorg je dat je de juiste onderwerpen behandeld? Met de tool van het Startersloket ga je gestructureerd aan de slag om jouw ondernemersplan te schrijven. Aan de hand van 7 essentiële hoofdstukken ga je met de juiste vragen en tips aan de slag. Het financiële hoofdstuk binnen de tool is voornamelijk gericht op de eenmanszaak of VOF.

Het ondernemingsplan is aan te schaffen met en zonder e-support

Ondernemingsplan zonder e-support € 69 ex btw

Heb je een goed beeld van jouw ondernemersplannen, wil je deze gestructureerd uitwerken en ben je in staat dit zonder ondersteuning te schrijven? In deze variant heb je toegang tot onze kennisbank en krijg je bij alle onderdelen tips om zelfstandig aan jouw ondernemingsplan te werken.

Ondernemingsplan met e-support € 199 ex btw

Wil je gaan ondernemen en heb je behoefte aan ondersteuning bij het schrijven van jouw ondernemingsplan? In deze variant heb je naast de toegang tot de kennisbank en de tips de mogelijkheid om in jouw ondernemingsplan per onderdeel vragen te stellen aan onze specialisten.

Korting:

Leden van Het Ondernemerscollectief krijgen gratis toegang tot de ondernemingsplan tool zonder e-support, een korting ter waarde van € 69 ex btw.

Na afronding van jouw bestelling heb je direct toegang tot de tool en kan je gelijk aan de slag. Hier zie je alvast een eerste uitleg van de tool.

Wil je liever de ondernemingsplan tool met e-support? Dat kan uiteraard ook, dan ontvang je € 69 korting en betaal je nog € 130 ex btw.

Log in om gebruik te maken van deze korting, na inloggen wordt de link en kortingscode zichtbaar onderaan deze pagina.

Nog geen lid? Klik op onderstaande button om lid te worden.

Gratis toegang tot de unieke ondernemingsplan tool van het Startersloket

Gratis toegang tot de unieke ondernemingsplan tool

Krijg nu gratis toegang tot de ondernemingsplan tool van het Startersloket ter waarde van € 69 excl btw.

Word lid om gebruik te maken van deze korting

<< Je profiteert van >>

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf jouw boekhouding? Wij geven je antwoord op jouw fiscale en boekhoudkundige vragen!

Juridische service

Juridische service

Profiteer gratis van eerstelijns juridisch advies van één van onze zakelijke juristen.

Verzekeringshelpdesk

Verzekeringshelpdesk

Voor al je vragen over verzekeringen kun je terecht bij de verzekeringshelpdesk!