Log in om toe te voegen aan favorieten

Korting bij Stellar Data Recovery

25% korting én een prioriteitsbehandeling!

Data recovery: een echte ‘life saver’ voor zzp’er

Harde schijf kapot? Een drama voor jou als zzp’er. Daarom slaan Het Ondernemerscollectief en Stellar Data Recovery de handen ineen. Als lid van Het Ondernemerscollectief krijg je een VIP-behandeling bij Stellar Data Recovery. Je krijgt 25% korting op de diagnose van de harddisk recovery en staat direct bovenaan de prioriteitenlijst. Reken maar op een snelle en uiterst betaalbare data recovery. Dat lucht op!
 
Harde schijf kapot… het overkomt iedereen. Maar als kleine ondernemer ben je erg kwetsbaar. Bij dataverlies is jouw behoefte aan data recovery groot, want op jouw harde schijf stond zo’n beetje alles wat jouw onderneming aan opdrachten heeft lopen. Je hebt die data nodig!

Dataverlies kan het einde van jouw onderneming betekenen. Wist je dat 40% van de ondernemingen die een belangrijk dataverlies lijden binnen twee jaar moet opdoeken? Dit kun je voorkomen door juist te handelen.

Data recovery: bijna altijd een optie

Je harde schijf is kapot, omdat jouw pc is gecrasht. Of omdat je te maken hebt gehad met een stroomstoring of een virus. Misschien heb je zelf per ongeluk belangrijke documenten verwijderd. Hoe dan ook; ze lijken van de aardbodem te zijn verdwenen. Je wilt de verdwenen of verwijderde foto’s en bestanden zo snel en zo compleet mogelijk terughalen! Geen paniek. Goede en razendsnelle data recovery is in 95% van de gevallen gewoon mogelijk.

Harde schijf zelf repareren?

Harddisk recovery kan meestal gerealiseerd worden. Blijf rustig, want de eerste stappen die je neemt bepalen of jouw data teruggehaald kunnen worden, of niet. Onderdruk de neiging om zelf te proberen jouw harde schijf te herstellen. Daarmee verklein je jouw kans op volledige data recovery enorm! Veel mensen starten hun computer meerdere malen opnieuw op, of zoeken op het internet naar tips om zelf de harde schijf te repareren. Die tips zijn er wel, maar ze helpen je van de wal in de sloot en maken de recovery van jouw harde schijf vaak voorgoed onmogelijk. Niet doen dus. 

Professionele harddisk recovery

Laat jouw harde schijf niet ‘repareren’ door amateurs. Er lopen veel hobbyisten rond! Er staat belangrijke data op het spel en je wilt jouw kansen op volledige data recovery natuurlijk maximaliseren. Bovendien wil je zo snel mogelijk weer over jouw data kunnen beschikken. Gisteren graag. Tijd is geld! Je kiest dus voor razendsnelle en professionele harddisk recovery. Jouw data is veilig in de handen van de experts van Stellar Data Recovery. Bovendien betaal je bij Stellar nooit voor niets. Geen data recovery? Dan ook geen factuur.

"Jouw data recovery, onze uitdaging!"

Stellar Data Recovery loopt vooraan als het gaat om harddisk recovery. Het bedrijf beschikt over een hypermoderne CLASS 100 cleanroom lab, geavanceerde precisie-instrumenten en mensen met ervaring en know-how. Waar andere bedrijven jouw data als voorgoed verloren bestempelen, kunnen de deskundigen van Stellar jouw harde schijf meestal gewoon herstellen. Sd card of hdd recovery, data recovery voor jouw mac, photo recovery, usb recovery… elke vorm van dataverlies is een uitdaging voor deze experts. Bijna alles is mogelijk!

Data recovery? Stellar Data Recovery regelt het voor je! Bezoek de website van Stellar Data Recovery of bel voor gratis advies: +31 (0)30 7600 700.

Korting

Als lid van Het Ondernemerscollectief ontvang je 25% korting en prioriteitsbehandeling op de diagnose (Business € 79 of Emergency € 179).

Log in om gebruik te maken van deze korting, na inloggen wordt de link en kortingscode zichtbaar onderaan deze pagina.

Nog geen lid? Klik op onderstaande button om lid te worden.

Korting bij Stellar Data Recovery

25% ledenkorting & prioriteitsbehandeling

Een veilige, snelle harddisk recovery bestaat! Ontvang korting bij Stellar Data Recovery via Het Ondernemerscollectief.

Word lid om gebruik te maken van deze korting

Handige downloads

Bekijk alle downloads
"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

Marianne Jacobs - Q Consult in Food

<< Je profiteert van >>

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf jouw boekhouding? Wij geven je antwoord op jouw fiscale en boekhoudkundige vragen!

Juridische service

Juridische service

Profiteer gratis van eerstelijns juridisch advies van één van onze zakelijke juristen.

Verzekeringshelpdesk

Verzekeringshelpdesk

Voor al je vragen over verzekeringen kun je terecht bij de verzekeringshelpdesk!