Log in om toe te voegen aan favorieten

Korting bij Tentoo

Tentoo maakt het zelfstandig ondernemerschap voor zzp’ers een stuk eenvoudiger. Op twee manieren kan Tentoo hen ontzorgen: met payrolling en met Tentoo ZZP-Support. Al ruim 20.000 freelancers en zzp'ers hebben de sprong gewaagd! Leden van Het Ondernemerscollectief ontvangen 10% korting op de dienstverlening van Tentoo.

Payrolling

Met payroll combineer je het zelfstandig ondernemerschap met het gemak van loondienst. Je komt bij Tentoo op de loonlijst, maar bepaalt zelf voor wie je werkt en voor welk tarief. Alle administratieve en financiële verplichtingen worden daarbij uit handen genomen. Je houdt dus meer tijd over voor je vak. Bovendien bouw je rechten op voor de WW, WIA en ZW. Erg fijn als je wegens omstandigheden even niet kunt werken! Lees meer over payroll voor freelancers.

ZZP-Support

Als je kiest voor Tentoo ZZP-Support, dan ben je officieel een zzp’er. Zij ondersteunen je door alle administratieve en fiscale zaken over te nemen. Je hoeft alleen maar je opdrachten door te geven en Tentoo doet de rest. Daardoor kun jij je focussen op je werk en op het binnen halen van opdrachten! Lees meer over Tentoo ZZP-Support.

Korting

Leden van Het Ondernemerscollectief kunnen gebruik te maken van 10% korting door het bewijs van inschrijving te overleggen aan Tentoo.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen

Om gebruik te kunnen maken van 10% korting bij Tentoo dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Om gebruik te maken van deze korting dien je je bewijs van inschrijving te downloaden en te overleggen aan Tentoo.

Word nu lid

Korting bij Tentoo

10% korting op de dienstverlening

Dankzij payroll bedrijf Tentoo kunnen zzp'ers zelfstandig ondernemen, maar dan met méér financiële en sociale zekerheid. Lees hier hoe je korting kunt krijgen.

Word lid om gebruik te maken van deze korting

Handige downloads

Bekijk alle downloads
"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

Marianne Jacobs - Q Consult in Food

<< Je profiteert van >>

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf jouw boekhouding? Wij geven je antwoord op jouw fiscale en boekhoudkundige vragen!

Juridische service

Juridische service

Profiteer gratis van eerstelijns juridisch advies van één van onze zakelijke juristen.

Verzekeringshelpdesk

Verzekeringshelpdesk

Voor al je vragen over verzekeringen kun je terecht bij de verzekeringshelpdesk!