Log in om toe te voegen aan favorieten

Korting bij VedaWeb

Bij alle webhostingpakketten is onze sitebuilder inbegrepen.

Met de VedaWeb Sitebuilder maak je snel en eenvoudig zelf jouw eigen professionele website. Richt het in aan de hand van jouw eigen voorkeuren en beheer het waar en wanneer je maar wilt.

Starten

Je wordt zelfstandig ondernemer, om wat voor reden dan ook. Nu sta je aan het begin van een nieuwe toekomst, die je zelf gaat invullen. Opvallen en vindbaar zijn in de menigte, dat is één van de onmisbare elementen van een rooskleurige carrière. Je wilt immers dat de klant bij jou komt en niet bij jouw concurrent, toch? Dat wil je voorkomen.

Zoeken

Een simpele vraag: je bent op zoek naar een organisatie, product of dienst. Waar ga je zoeken? Het overgrote deel noemt nu waarschijnlijk Google, net als vele anderen. Alles wat ergens op het world wide web genoemd wordt, verschijnt ergens op Google. Social media is op dit moment erg populair, maar nergens kun je zoveel informatie kwijt als op jouw eigen website.

Vinden

De VedaWeb Sitebuilder is speciaal ontwikkeld voor een ieder die in korte tijd zelf een eigen, professionele website wil maken. Iedereen kan het! Tot voorheen leek de realisatie van een website vrijwel onmogelijk zonder technische kennis of de inzet van een gespecialiseerd bureau. Dat is verleden tijd. VedaWeb streeft ernaar zelfstandige starters op weg te helpen, ieder met gelijke kansen.

Begin vandaag nog en vergroot jouw klantenbestand! Nu het eerste jaar met 25% korting voor de leden van Het Ondernemerscollectief. Kijk snel op www.vedaweb.nl/webhosting voor meer informatie.

Korting

Leden van Het Ondernemerscollectief ontvangen 25% korting op webhosting. In het afgeschermde gedeelte van de website vind je de speciale kortingscode. Die moet je invoeren tijdens de aanmelding.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen

Om gebruik te kunnen maken van 25% korting op webhosting bij VedaWeb moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief. Tijdens de aanmelding vul je de kortingscode in die je vindt in jouw account.

Word nu lid

Korting bij VedaWeb

25% korting voor leden

Bij VedaWeb zorgen we ervoor dat je goed bereikbaar bent op het internet en bovendien maak je eenvoudig je eigen website.

Word lid om gebruik te maken van deze korting

Handige downloads

Bekijk alle downloads
"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

Marianne Jacobs - Q Consult in Food

<< Je profiteert van >>

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf jouw boekhouding? Wij geven je antwoord op jouw fiscale en boekhoudkundige vragen!

Juridische service

Juridische service

Profiteer gratis van eerstelijns juridisch advies van één van onze zakelijke juristen.

Verzekeringshelpdesk

Verzekeringshelpdesk

Voor al je vragen over verzekeringen kun je terecht bij de verzekeringshelpdesk!