Didier Falony | Koos Gasloos

In de rubriek Leden aan het woord interviewt redacteur Wilbert Korevaar leden van Het Ondernemerscollectief. Waarom is iemand lid geworden van Het Ondernemerscollectief? Van welke voordelen en kortingen worden gebruikgemaakt? En misschien nog wel belangrijker: wat zijn de ervaringen met onze dienstverlening? Lees het artikel van Didier Falony. Hij is sinds kort lid van Het Ondernemerscollectief. Zijn bedrijf Koos Gasloos is gespecialiseerd in onafhankelijk duurzaam energieadvies.

Wat is Koos Gasloos?

“Koos Gasloos geeft onafhankelijk advies in hoe mensen hun woning kunnen verduurzamen en bij voorkeur gasloos kunnen maken. Wij zijn niet gebonden aan aanbieders of leveranciers. Ons ideaal is dat elke klant kan zeggen: Ik koos gasloos! We proberen hierbij gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen en kijken goed wanneer deze aanwezig zijn, zoals de zon, de zonnewarmte en de wind.”

Hoe ben je tot deze onderneming gekomen?

“De eerste woning die ik verduurzaamd heb is mijn eigen woning, een huis uit 1900. Hier zijn destijds verschillende blogs over gemaakt. Door mijn interesse in techniek en ecologische materialen heb ik hier heel veel over geleerd. Daarnaast was ik in mijn werk als innovatiemanager ook altijd al bezig met de meest duurzame oplossingen.”

Waar ben je trots op en gepassioneerd over?

“Ik ben gepassioneerd over circulariteit en duurzame bouwmaterialen. Ik ben trots op mijn eigen woning en de gerealiseerde projecten tot nu toe. Als mensen bewust kiezen voor verduurzamen van hun woning, stemt mij dat hoopvol naar de toekomst.”

Hoe ben je bij Het Ondernemerscollectief terechtgekomen?

“Ik ben met Het Ondernemerscollectief in contact gekomen via een webinar, dat werd georganiseerd voor nieuwe ondernemers. Hier werden al zoveel goede tips gegeven dat ik meteen besloten heb om lid te worden.”

Waarom ben je lid geworden van Het Ondernemerscollectief?

“Ik heb gemerkt dat Het Ondernemerscollectief meer is dan de diverse kortingen die je her en der krijgt. Ze willen vooral goed met je meedenken en ze geven heldere adviezen.”

Op welk gebied had je een vraag voor Het Ondernemerscollectief?

“Onze vragen aan Het Ondernemerscollectief gingen over het opstellen van algemene voorwaarden voor onze onderneming Koos Gasloos en over het wel of niet inschakelen van een incassobureau.”

“Ik heb de meest uiteenlopende klantenkring en geniet van die diversiteit aan mensen en woningen”

Didier Falony | Koos Gasloos

Ben je op de hoogte van onze collectieve kortingen en heb je al gebruikgemaakt van onze collectieve voordelen?

“Ja, ik ben op de hoogte van de collectieve kortingen van Het Ondernemerscollectief. Wij gaan zeker van de collectieve voordelen gebruikmaken.”

Was het antwoord op je vraag of de verleende service naar volle tevredenheid?

“De antwoorden op mijn vragen waren zeker naar tevredenheid.”

Waar wil je over 5 of 10 jaar staan met je bedrijf?

“Ik wil doorgaan zoals ik gestart ben, met advies op maat over gasloos wonen als eenvoudige stap naar een beter milieu. Ik heb de meest uiteenlopende klantenkring en geniet van die diversiteit aan mensen en woningen. De ene keer sta ik in een rijtjeshuis, dan weer op een landgoed. Mijn droom zou zijn om mijn oude dag in de Ardennen te slijten.”

Zou je Het Ondernemerscollectief bij andere ondernemers aanbevelen?

“Jazeker! Ik kan Het Ondernemerscollectief bij iedere ondernemer aanbevelen.”

Heb je nog tips of suggesties voor verbetering van onze service en dienstverlening?

“Ga vooral zo door!”

 

Wil je meer weten over de dienstverlening van Koos Gasloos? Neem gerust contact op met Didier Falony. Telefoon: 06 83140600. E-mail: info@koosgasloos.nl. Of kom in contact via LinkedIn of Instagram.

Leden Agenda

Helpdesks

Onze adviseurs helpen je met alle vragen over het ondernemerschap.

Meer dan 300 euro korting

Een lid (inclusief gezin) bespaart gemiddeld 300 euro per jaar!

Jaarlijks opzegbaar

Houd wel rekening met onze opzegtermijn van minimaal één maand voor de verlenging.

Voordeligste keus

Wij bieden het meest complete pakket aan ondersteuning aan tegen de scherpste prijs.

Leerzame Academy

Wij helpen jouw ondernemerschap te ontwikkelen met onze online Academy.