Coaching mentale vitaliteit

Coaching ter waarde van € 750 voor maar € 99 voor leden van Het Ondernemerscollectief, met dank aan een subsidie van ZonMW

Als zzp'er werk je in een tijd waarin veel van je gevraagd wordt. Misschien ervaar je wel eens stress en voel je je constant onder druk staan, heb je moeite met het stellen van prioriteiten of vind je het sowieso fijn om eens met een onafhankelijk persoon te praten.

Als dit herkenbaar voor je is, dan kan het een goed idee zijn om in gesprek te gaan met een ervaren coach. Een coach kan je helpen om je doelen helder te krijgen en je te ondersteunen bij het behalen van die doelen. Samen met de coach kun je kijken naar wat er speelt in je werk en hoe je hier anders mee om kunt gaan. Door te investeren in coaching, kun je weer het enthousiasme en de energie voelen die je ooit had voor je werk en je onderneming. 

Coachingstraject

In dit coachingstraject – die we aanbieden in samenwerking met The Growth Lab en GROWEVERYDAY – leer jij hoe je vormgeeft aan een werkleven vol verbondenheid, energie en betekenis. Een van de gecertificeerde coaches gaat graag met je aan de slag om je alles te leren over persoonlijk leiderschap, hoe je uitdagingen gaat zien als kansen om te groeien en breekt met niet-helpende patronen. De coach leert je hoe je dicht bij jezelf blijft en je bevlogenheid gebruikt als motor.

Wat kun je verwachten? 

  • Een gecertificeerde coach 
  • Zes interactieve online sessies van een uur 
  • Een persoonlijk groeiplan 
  • Mogelijkheid tot evaluatie achteraf

Let op!

  • Er zijn niet vaak subsidietrajecten voor ondernemers. Als zelfstandige kun je ook gebruikmaken van ons coachingstraject, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de subsidie van ZonMW 'Mentale vitaliteit voor werkenden'. Om inzicht te krijgen in de opbrengsten van deze subsidieronde, verlangt de subsidieverstrekker dat er een evaluatie plaatsvindt door hun onderzoeksbureau. 

  • Als je gebruikmaakt van ons coachingstraject, dan betekent dit dat je aan het einde van het traject een korte enquête krijgt voorgelegd (circa 10 minuten). Daarnaast bestaat de kans dat het onderzoeksbureau contact met je opneemt voor een verdiepend interview. Deze interviews worden steekproefsgewijs gehouden bij organisaties die de subsidie hebben aangevraagd.

  • Er zijn slechts 120 trajecten beschikbaar voor subsidie op mentale vitaliteitscoaching. Dus wees er snel bij om te profiteren van deze kans om je mentale welzijn te verbeteren en veerkrachtiger te worden als ondernemer.

  • Aanmelden is mogelijk tot 1 september 2023. De 6 sessies dienen afgerond te zijn voor 1 november 2023

Informatie en aanmelden 

Wil je gebruikmaken van een online coachingstraject? Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. 

Je kunt erop vertrouwen dat jouw privacy volledig gewaarborgd is tijdens deelname aan ons coachingstraject, dat verloopt via onze samenwerkingspartner The Growth Lab (in samenwerking met GROWEVERYDAY). Het Ondernemerscollectief en eventuele andere partijen krijgen geen inzage in jouw deelname en ontvangen geen informatie over de inhoud van het coachgesprek. 

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk

Lees hier de voorwaarden

Werk aan je mentale vitaliteit met een ervaren coach

Exclusieve actie voor leden van het Ondernemerscollectief, nu een coachingstraject voor maar € 99!

Word lid om gebruik te maken van deze korting

Blogs

Leden Agenda