Letselschade helpdesk

Wist je dat?

Heb je pas geleden een aanrijding gehad buiten je eigen schuld? De schade aan jouw auto of bus wordt (of werd) waarschijnlijk wel vergoed, maar hoe zit het met jezelf? Een verkeersongeval kan een behoorlijke schrik zijn. Het kan een hoop gedoe veroorzaken en dat kost tijd die je niet aan andere dingen kunt besteden, zoals jouw werk of iets anders. Daarnaast kunnen er emotionele of fysieke klachten zijn ontstaan naar aanleiding van het ongeval. Gelukkig is in Nederland bij wet vastgelegd dat hier ook een recht op schadevergoeding voor geldt. Veel mensen weten dat niet, maar het gaat al snel om € 1.000 of meer. Wij noemen dat gevolgschade. Het Ondernemerscollectief.nl en ikwordzzper.nl willen je daar graag attent op maken.

Gevolgschade

Niet alleen de geleden schade aan jouw auto kun je verhalen. Je kunt ook de tijd die het je kost, de fysieke schade en het ongemak van het ongeval verhalen. Dat heet letselschade. Heb je fysieke of emotionele schade die binnen afzienbare tijd weer herstelt, dan heb je meestal recht op een bedrag tussen de € 800 en € 5000. Dat geld wordt uitgekeerd door de verzekeraar van degene die het ongeval veroorzaakt heeft.

Het Ondernemerscollectief.nl werkt samen met Gevolgrecht.nl om jou kosteloos te helpen het schadebedrag te verhalen.

Hieronder delen we een aantal ervaringen van slachtoffers die reeds zijn geholpen met het regelen van deze vergoeding.Heb je een ongeval gehad, buiten jouw eigen schuld en wil je weten of je recht hebt op een vergoeding? Ga naar Gevolgrecht.nl en kom er binnen 5 minuten achter of je in aanmerking komt voor een soortgelijke compensatie. Goed om te weten, dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Bol.com bon t.w.v. € 50 voor leden

Bovenstaande service is voor iedere ondernemer te gebruiken, lid of geen lid. Ben je lid van Het Ondernemerscollectief dan ontvang je na goedkeuring van jouw claim een Bol.com bon van € 50.

Persoonlijk advies?

Heb je vragen over het verhalen van schade of wil je persoonlijk advies dan staat Recht op Schadevergoeding voor je klaar. Hoe je als lid gratis hulp kunt krijgen lees je in het speciale deel voor onze leden. Log hier in om gebruik te maken van deze service. De Bol.com bon is hier niet van toepassing, het gratis advies wel.

Ondernemende groet Het Ondernemerscollectief Team.

 

Word lid

Ontwikkel jezelf

Ontwikkel jezelf

Word lid en ontwikkel samen met andere ondernemers jouw ondernemerschap!

"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

Marianne Jacobs - Q Consult in Food

<< Je profiteert van >>

Incasso service

Incasso service

Als ondernemer kun je te maken hebben met een opdrachtgever of klant die niet op tijd betaalt. Wij staan voor je klaar.

Juridische service

Juridische service

Profiteer gratis van eerstelijns juridisch advies van één van onze zakelijke juristen.

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf jouw boekhouding? Wij geven je antwoord op jouw fiscale en boekhoudkundige vragen!