Korting bij Acumulus

Speciaal voor de eenmanszaak, zzp'er en freelancer is er nu een boekhoudpakket waarbij je zelf jouw administratie kunt bijhouden zonder kennis van boekhouden.

Acumulus

Alles wat je nodig hebt, van facturatie t/m aangifte, Acumulus is gemaakt voor de ondernemer en niet voor de boekhouder. Je kunt als ondernemer de volledige administratie zelf bijhouden en alle verplichte rapportages leveren zonder ervaring te hebben in boekhouden. Acumulus werkt onder Windows, Apple en Linux.

De onafhankelijke vergelijkingssite www.boekhoudreview.nl heeft de belangrijkste boekhoudpakketten op de Nederlandse markt getest en vergeleken waarbij Acumulus als beste online boekhoudpakket voor zzp'ers naar voren kwam.

Belastingaangifte btw en inkomstenbelasting

In Acumulus voer je eenvoudig je gegevens in met behulp van menugestuurde invoerschermen. Voor facturen met verlegde btw, internationale facturen en bijvoorbeeld de marge-regeling, vink je gewoon aan wat van toepassing is.

Met Acumulus doe je eenvoudig zelf aangifte van de omzetbelasting (btw) en de inkomstenbelasting. Alle benodigde zakelijke gegevens worden automatisch voor je op een rij gezet. De aangifte omzetbelasting kost je met Acumulus slechts enkele minuten per kwartaal!

Met Acumulus sta je er niet alleen voor!

Heb je toch nog vragen over bepaalde boekingen of aangiften? Of je het juist hebt ingevoerd? Of je een uitgave wel of niet mag aftrekken? Leg deze vragen kosteloos aan ons voor.

Korting

Leden van Het Ondernemerscollectief betalen geen € 9,95 per maand, maar slechts € 7,95 per maand excl. btw!
Vaste lage prijs. Alles inbegrepen.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen

Om gebruik te kunnen maken van 20% korting op het online boekhoudpakket Acumulus dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Na het inloggen in jouw account vind je de unieke kortingscode waarvan je gebruik kunt maken om de korting te ontvangen. Deze code is niet overdraagbaar.

Word nu lid

Korting bij Acumulus

20% korting op online boekhoudpakket

Met het online boekhoudpakket Acumulus kun je zelf jouw administratie bijhouden. Ontvang 20% korting als lid van Het Ondernemerscollectief.

Word lid om gebruik te maken van deze korting
"Persoonlijke hulp, goede trainingen"

"Persoonlijke hulp, goede trainingen"

Lieke van der Ven - Tree Design

<< Je profiteert van >>

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf jouw boekhouding? Wij geven je antwoord op jouw fiscale en boekhoudkundige vragen!

Juridische service

Juridische service

Profiteer gratis van eerstelijns juridisch advies van één van onze zakelijke juristen.

Verzekeringshelpdesk

Verzekeringshelpdesk

Voor al je vragen over verzekeringen kun je terecht bij de verzekeringshelpdesk!