Wat mis jij nog als lid?

Beste lid,

Wat goed dat je met ons wilt meedenken! Wij zijn natuurlijk altijd bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod voor jullie!

Mijn naam is Tanja en ik ben sinds februari bij Het Ondernemerscollectief gekomen om hiermee aan de slag te gaan. Als voormalig eigenaar van mijn eigen winkel vind ik het erg leuk om contact te hebben met onze leden en te kijken hoe wij jullie nog beter van dienst kunnen zijn. Mijn rol als productowner van Het Ondernemerscollectief houdt voornamelijk in dat ik ervoor zorg dat het aanbod aan collectieve kortingen en trainingen blijft groeien.

Dus mijn vraag aan jou is: wat mis je nog bij ons? Denk aan toevoegingen op ons kortingsaanbod, interessante trainingen of compleet nieuwe ideeën!

Neem gerust contact met mij op via het onderstaande formulier.

 

Met vriendelijke groet,

 

Tanja Sierkstra

Het Ondernemerscollectief

 

Geef het hier aan:

Leden Agenda

"Persoonlijke hulp, goede trainingen"

"Persoonlijke hulp, goede trainingen"

Lieke van der Ven - Tree Design

Helpdesks

Onze adviseurs helpen je met alle vragen onder het ondernemerschap.

Meer dan 300 euro korting

Een lid (inclusief gezin) bespaart gemiddeld 300 euro per jaar!

Jaarlijks opzegbaar

Houd wel rekening met onze opzegtermijn van minimaal één maand voor de verlenging.

Voordeligste keus

Wij bieden het meest complete pakket aan ondersteuning aan tegen de scherpste prijs.