Log in om toe te voegen aan favorieten

50% korting op het XPRNCS Membership

In 2018 ging XPRNCS.com live en maakte het voor ondernemers makkelijk om met één account bij alle voetbalwedstrijden in Nederland Business Seats te boeken.

Inmiddels doen er ruim 50 sportorganisaties mee en kun je als ondernemer naar alle Eredivisie en Eerste Divisie Business Clubs in Nederland, maar ook (zakelijk) naar de Formule 1, het KLM Open golftoernooi, ABNAMRO World Tennis Tournament, de Amstel Gold Race, Heroes Basketball, Tilburg Trappers IJshockey en nog vele andere sportevenementen!

Er komen steeds meer sporten en evenementen bij en met een account dat je via Het Ondernemerscollectief afsluit, steun je automatisch Spieren voor Spieren met iedere boeking!

Hoe werkt het? Heel simpel!

  • Stap 1: Klik op de link in het beveiligde gedeelte van de website
  • Stap 2: Maak gratis en vrijblijvend een account aan op XPRNCS.com
  • Stap 3: Zodra je naar een sportevenement wilt, maak je een boeking en wij doneren voor iedere bestelling een kickback percentage aan Spieren voor Spieren!

Alvast een prettige wedstrijd! En namens Spieren voor Spieren bedankt voor jouw steun!

Meer informatie over de samenwerking tussen Spieren voor Spieren en XPRNCS.com vind je hier.

December actie: 50% korting op het XPRNCS Membership

Wil je als ondernemer graag als VIP met je klanten naar een voetbalwedstrijd, sportevenement of een concert of festival, maar wil je geen lidmaatschap afsluiten van de Business Club? Kies dan voor een flexibel XPRNCS Membership!

Met dit lidmaatschap heb je de mogelijkheid om wél wedstrijden of festivals te bezoeken als VIP, maar hoef je niet verplicht een vast contract te sluiten. Bij XPRNCS sluit je een XPRNCS Membership af voor € 120 per 12 maanden en heb je altijd als eerste de mogelijkheid om VIP Arrangementen af te sluiten. Daarnaast krijg je als XPRNCS Member extra aanbod ten opzicht van reguliere websitebezoekers.

Als lid van Het Ondernemerscollectief krijg je tot 31 december 2023 maar liefst 50% korting op het XPRNCS Membership en profiteer je de komende 12 maanden dus van dit voordeel! Maak een account aan middels de link in het afgeschermde gedeelte van de website en na registratie ontvang je een factuur van € 60 ex btw, na betaling wordt de upgrade naar XPRNCS Member doorgevoerd.

Aanbod voor Het Ondernemerscollectief

Leden van Het Ondernemerscollectief kunnen gebruik maken van dit aanbod. In het afgeschermde gedeelte van de website vind je een link naar de actiepagina van XPRNCS.com.

Word nu lid

50% korting op het XPRNCS Membership

Bezoek sport evenementen en steun Spieren voor Spieren!

Op XPRNCS.com kun je met één account bij heel veel sportevenementen de Business Clubs bezoeken. Met je bezoek steun je Spieren voor Spieren!

Word lid om gebruik te maken van deze korting
"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

Marianne Jacobs - Q Consult in Food

<< Je profiteert van >>

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf jouw boekhouding? Wij geven je antwoord op jouw fiscale en boekhoudkundige vragen!

Juridische service

Juridische service

Profiteer gratis van eerstelijns juridisch advies van één van onze zakelijke juristen.

Verzekeringshelpdesk

Verzekeringshelpdesk

Voor al je vragen over verzekeringen kun je terecht bij de verzekeringshelpdesk!