Log in om toe te voegen aan favorieten

VoordeelWinkel

De VoordeelWinkel is een platform waar je exclusieve kortingen ontvangt op topmerken. Ontdek de VoordeelWinkel met exclusieve aanbiedingen van topmerken online & bij jou in de buurt met de nieuwe website en app.

PersoneelsVoordeelWinkel bundelt krachten met Vip District, een toonaangevende Europese speler op het gebied van employee engagement software. Onderdeel van deze engagement software is een voordeelplatform waar onze leden exclusieve kortingen krijgen. De nieuwe VoordeelWinkel is een krachtiger platform met een verbeterde gebruikerservaring en nog meer kortingen.

Voordelen van de VoordeelWinkel 2.0

  • Een nieuwe wereld van voordelen: ontvang exclusieve kortingen op topmerken. Shop direct in de webshop of lokale winkel van jouw favoriete merk. Meer voordelen, meer keuzes.
  • Jouw eigen account: bewaar en houdt je favorieten, besparingen, bestelgeschiedenis enz. bij en beheer jouw cashback balans. Geen algemene inloggegevens meer.
  • Nieuw communicatiebeleid: ontvang tot twee nieuwsbrieven per week: gepersonaliseerde aanbiedingen gebaseerd op jouw interesses en locatie. Minder spam en meer toegevoegde waarde.
  • Nieuwe app: verbeterd en altijd beschikbaar. Met onze nieuwe app is het navigeren door de voordelen eenvoudiger dan ooit. Niet voor niets top beoordeling op de iOS- en Android-app.
  • Mis nooit een korting: onze Bespaar Genie (Chrome / Edge extensie) adviseert jou wanneer je een webshop bezoekt waar een korting beschikbaar is.

De VoordeelWinkel is geopend voor alle leden van Het Ondernemerscollectief via een speciale link welke alleen beschikbaar is voor onze leden. Deze link kun je vinden in het afgeschermde gedeelte door hier in te loggen.

Ben je nog geen lid? Word dan lid via onderstaande button.

Word lid

VoordeelWinkel

Ontdek een nieuwe wereld van voordelen!

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van topmerken online én bij jou in de buurt. Exclusieve aanbiedingen op grote merken en plaatselijke winkels.

Word lid om gebruik te maken van deze korting
"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

"Ik heb al vele voordelen en kortingen van het lidmaatschap benut"

Marianne Jacobs - Q Consult in Food

<< Je profiteert van >>

Fiscale helpdesk

Fiscale helpdesk

Doe je zelf jouw boekhouding? Wij geven je antwoord op jouw fiscale en boekhoudkundige vragen!

Juridische service

Juridische service

Profiteer gratis van eerstelijns juridisch advies van één van onze zakelijke juristen.

Verzekeringshelpdesk

Verzekeringshelpdesk

Voor al je vragen over verzekeringen kun je terecht bij de verzekeringshelpdesk!